Go Back   Android Forums > Android Forums Community > Suggestion Box & Feedback

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old November 26th, 2012, 09:44 AM   #1 (permalink)
Pain de Cacao
Thread Author (OP)
 
breadnatty08's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: District of Columbia
Posts: 19,639
 
Device(s): LG G2, Moto G, Galaxy S3, Galaxy Nexus LTE, Nexus 7, HTC Flyer
Carrier: Verizon

Thanks: 6,401
Thanked 6,054 Times in 3,968 Posts
Default "Last Post" link not working?

I get this a few times (not everytime). If I click on the last post for a thread, I'm thrown into some random post in the thread, not the last one.
Win7, Chrome
Not sure if I can replicate it, but I can post a screenie when it happens if that's any help.

Edit: Just to add, it does the same thing on my Chromebook. Generally only with really long threads. For example, the Rant thread in the Lounge does it on both.

Advertisements
__________________
New to the forum? Check out the FAQ
Haven't signed up? Join the best Android Forum out there!
Sign up here
Site Rules and Guidelines
breadnatty08 is offline  
Last edited by breadnatty08; November 26th, 2012 at 09:48 AM.
Reply With Quote
sponsored links
Old November 26th, 2012, 11:26 AM   #2 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 46,384
 
Device(s): M8, LTEvo, 3vo, and Shift - Evo retired
Carrier: Sprint

Thanks: 42,734
Thanked 57,191 Times in 22,982 Posts
Default

Try to clear cache?
__________________
|

Minutus cantorum, minutus balorum, minutus carborata descendum pantorum.

Links: Site Rules / Guidelines -and- Zero Tolerance Policy (All Members Read)


For right-on help, the Thanks button is on the right of the post.
For anything out in left field, the /!\ report button is to the left.

Remember, it's our forums and we're all in this together - so let's keep it cool!

Shoot the breeze at the best new gun forum!
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to EarlyMon For This Useful Post:
breadnatty08 (November 26th, 2012)
Old November 26th, 2012, 11:51 AM   #3 (permalink)
Pain de Cacao
Thread Author (OP)
 
breadnatty08's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: District of Columbia
Posts: 19,639
 
Device(s): LG G2, Moto G, Galaxy S3, Galaxy Nexus LTE, Nexus 7, HTC Flyer
Carrier: Verizon

Thanks: 6,401
Thanked 6,054 Times in 3,968 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by EarlyMon View Post
Try to clear cache?
I'll give it a go tomorrow morning and see if it helps.

Edit: Work PC on Win7/Chrome does the same thing. Ugh.
breadnatty08 is offline  
Last edited by breadnatty08; November 26th, 2012 at 06:36 PM.
Reply With Quote
Old November 27th, 2012, 02:03 PM   #4 (permalink)
Pain de Cacao
Thread Author (OP)
 
breadnatty08's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: District of Columbia
Posts: 19,639
 
Device(s): LG G2, Moto G, Galaxy S3, Galaxy Nexus LTE, Nexus 7, HTC Flyer
Carrier: Verizon

Thanks: 6,401
Thanked 6,054 Times in 3,968 Posts
Default

Whelp, clearing cache worked. Any idea what is causing it?
breadnatty08 is offline  
Reply With Quote
Old November 27th, 2012, 02:17 PM   #5 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 46,384
 
Device(s): M8, LTEvo, 3vo, and Shift - Evo retired
Carrier: Sprint

Thanks: 42,734
Thanked 57,191 Times in 22,982 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dreadnatty08 View Post
Whelp, clearing cache worked. Any idea what is causing it?
Yep. It's a large thread, relatively speaking, and after enough actions like spam deletes and moving support posts to other forums and the like, the cache software gets confused with the reality of how many posts there are and which one was the last seen.
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to EarlyMon For This Useful Post:
breadnatty08 (November 27th, 2012)
Old November 27th, 2012, 03:07 PM   #6 (permalink)
Pain de Cacao
Thread Author (OP)
 
breadnatty08's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: District of Columbia
Posts: 19,639
 
Device(s): LG G2, Moto G, Galaxy S3, Galaxy Nexus LTE, Nexus 7, HTC Flyer
Carrier: Verizon

Thanks: 6,401
Thanked 6,054 Times in 3,968 Posts
Default

Thanks EM! Do you know if this is a Chrome only issue, or do other browsers experience this?
OT, but is there an "auto-clear-cache" setting or app out there for Chrome?
breadnatty08 is offline  
Reply With Quote
Old November 28th, 2012, 07:03 AM   #7 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 46,384
 
Device(s): M8, LTEvo, 3vo, and Shift - Evo retired
Carrier: Sprint

Thanks: 42,734
Thanked 57,191 Times in 22,982 Posts
Default

Can happen on any browser.

Can't help with Chrome tricks, don't know, sorry.
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Forums Community > Suggestion Box & Feedback
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:54 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.