Go Back   Android Forums > Android Forums Community > Suggestion Box & Feedback

New Forums: Nexus 6 | Nexus Player | Nexus 9
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Unforgiven

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old March 9th, 2014, 09:27 AM   #1 (permalink)
turbo drinker
Thread Author (OP)
 
D-U-R-X's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sheffield, South Yorkshire
Posts: 16,797
 
Device(s): Nexus 4 (Stock, rooted, 4.4.2), Nexus 7 1st Gen (Stock, rooted, 4.4.2)
Carrier: EE

Thanks: 11,368
Thanked 7,036 Times in 4,311 Posts
Default Embedded YouTube vids

I'm not able to see embedded YouTube videos... all I see is a white box.

I'm on Win 7/Chrome and have tried clearing the cache/browser data - still have the same issue.

Advertisements
__________________
See something that needs Mod attention? Hit and let us know
Free online storage @ Dropbox - use my link & we both get 500MB extra (when you install Dropbox)
D-U-R-X is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 9th, 2014, 09:30 AM   #2 (permalink)
turbo drinker
Thread Author (OP)
 
D-U-R-X's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sheffield, South Yorkshire
Posts: 16,797
 
Device(s): Nexus 4 (Stock, rooted, 4.4.2), Nexus 7 1st Gen (Stock, rooted, 4.4.2)
Carrier: EE

Thanks: 11,368
Thanked 7,036 Times in 4,311 Posts
Default

D-U-R-X is online now  
Reply With Quote
Old March 9th, 2014, 09:34 AM   #3 (permalink)
Premium Guide Member
 
Thom's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Keene, NH USA
Posts: 7,382
 
Device(s): Droid Maxx (2013), Droid Bionic (2011), Droid X (2010)
Carrier: vzw

Thanks: 2,068
Thanked 2,554 Times in 1,692 Posts
Default

I can see YouTube videos on Internet Explorer under Windows 7.

I cannot test Chrome for you ... Chrome does not operate on my workstation ... and yes it was reported 18 months ago and the report has to date been ignored.

... Thom
__________________



Thom is online now  
Reply With Quote
Old March 9th, 2014, 09:36 AM   #4 (permalink)
turbo drinker
Thread Author (OP)
 
D-U-R-X's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sheffield, South Yorkshire
Posts: 16,797
 
Device(s): Nexus 4 (Stock, rooted, 4.4.2), Nexus 7 1st Gen (Stock, rooted, 4.4.2)
Carrier: EE

Thanks: 11,368
Thanked 7,036 Times in 4,311 Posts
Default

Just posted this from IE and had the same thing?
D-U-R-X is online now  
Reply With Quote
Old March 9th, 2014, 09:50 AM   #5 (permalink)
Premium Guide Member
 
Thom's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Keene, NH USA
Posts: 7,382
 
Device(s): Droid Maxx (2013), Droid Bionic (2011), Droid X (2010)
Carrier: vzw

Thanks: 2,068
Thanked 2,554 Times in 1,692 Posts
Default

I can also see the sample you posted.

... Thom
Thom is online now  
Reply With Quote
Old March 9th, 2014, 09:59 AM   #6 (permalink)
turbo drinker
Thread Author (OP)
 
D-U-R-X's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sheffield, South Yorkshire
Posts: 16,797
 
Device(s): Nexus 4 (Stock, rooted, 4.4.2), Nexus 7 1st Gen (Stock, rooted, 4.4.2)
Carrier: EE

Thanks: 11,368
Thanked 7,036 Times in 4,311 Posts
Default

When I just used page up to jump up the screen, for a split second, the box looked dark, as if a video was paused, but when I jump back down to that post, it's just a white box.
D-U-R-X is online now  
Reply With Quote
Old March 9th, 2014, 03:40 PM   #7 (permalink)
turbo drinker
Thread Author (OP)
 
D-U-R-X's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sheffield, South Yorkshire
Posts: 16,797
 
Device(s): Nexus 4 (Stock, rooted, 4.4.2), Nexus 7 1st Gen (Stock, rooted, 4.4.2)
Carrier: EE

Thanks: 11,368
Thanked 7,036 Times in 4,311 Posts
Default

Not having any issue viewing from the AF app.
D-U-R-X is online now  
Reply With Quote
Old March 9th, 2014, 04:52 PM   #8 (permalink)
Premium Guide Member
 
Thom's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Keene, NH USA
Posts: 7,382
 
Device(s): Droid Maxx (2013), Droid Bionic (2011), Droid X (2010)
Carrier: vzw

Thanks: 2,068
Thanked 2,554 Times in 1,692 Posts
Default

Did you try clearing all app data? Does Chrome share data with IE? (Like I said ... I don't/can't run Chrome.)

... Thom
Thom is online now  
Reply With Quote
Old March 9th, 2014, 05:43 PM   #9 (permalink)
Sunny Vacation Supporter!
 
palmtree5's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: USA
Gender: Male
Posts: 3,927
 
Device(s): HTC One SV, Samsung Galaxy Prevail (retired), Nexus 7 (Gen 1)
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 2,547
Thanked 2,340 Times in 1,238 Posts
Default

I'm having no issues (Chrome 35 on Linux)
__________________
Find a post helpful? Hit
See spam or something offensive? Hit
New to the site? Site Rules/Guidelines and Introductions
Not a member yet but want to join? Join here!
Want to chat with staff?Here
Want to chat with mods?Here
palmtree5 is online now  
Reply With Quote
Old March 10th, 2014, 12:46 PM   #10 (permalink)
~Play Nice~
 
Unforgiven's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Douglas, MA
Gender: Male
Posts: 25,152
 
Device(s): Moto X Developer Edition, Nexus 7 (2012 & 2013), Note II, S3
Carrier: Not Provided

Thanks: 15,784
Thanked 17,078 Times in 9,395 Posts
Default

Is that that polar bear in a blizzard video again?

j/k I can see it fine. You may want to do some cache clearing on your browsers.
D-U-R-X likes this.
__________________

Join the fun and make some friends, register for free here.
If someone helped, hit Thanks, if you see rude or abusive posts, spam, or threads that need staff attention, hit Report.
Site Rules / Android Forums FAQ
*** Do you want to talk guns? ***

Unforgiven is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 10th, 2014, 01:17 PM   #11 (permalink)
turbo drinker
Thread Author (OP)
 
D-U-R-X's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sheffield, South Yorkshire
Posts: 16,797
 
Device(s): Nexus 4 (Stock, rooted, 4.4.2), Nexus 7 1st Gen (Stock, rooted, 4.4.2)
Carrier: EE

Thanks: 11,368
Thanked 7,036 Times in 4,311 Posts
Default

I've tried clearing cache... meant to have a look whilst at work, but just got too busy!
D-U-R-X is online now  
Reply With Quote
Old March 11th, 2014, 11:04 AM   #12 (permalink)
turbo drinker
Thread Author (OP)
 
D-U-R-X's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sheffield, South Yorkshire
Posts: 16,797
 
Device(s): Nexus 4 (Stock, rooted, 4.4.2), Nexus 7 1st Gen (Stock, rooted, 4.4.2)
Carrier: EE

Thanks: 11,368
Thanked 7,036 Times in 4,311 Posts
Default

Same issue using Win7/Chrome @ work... will check it out using IE now
D-U-R-X is online now  
Reply With Quote
Old March 11th, 2014, 11:11 AM   #13 (permalink)
turbo drinker
Thread Author (OP)
 
D-U-R-X's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sheffield, South Yorkshire
Posts: 16,797
 
Device(s): Nexus 4 (Stock, rooted, 4.4.2), Nexus 7 1st Gen (Stock, rooted, 4.4.2)
Carrier: EE

Thanks: 11,368
Thanked 7,036 Times in 4,311 Posts
Default

Cleared cache on IE and Chrome on my work computer and am still getting the same issue!?!
D-U-R-X is online now  
Reply With Quote
Old March 11th, 2014, 11:16 AM   #14 (permalink)
~Play Nice~
 
Unforgiven's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Douglas, MA
Gender: Male
Posts: 25,152
 
Device(s): Moto X Developer Edition, Nexus 7 (2012 & 2013), Note II, S3
Carrier: Not Provided

Thanks: 15,784
Thanked 17,078 Times in 9,395 Posts
Default

Can you see this video, either embed or directly from youtube?


Evan on the zip line - YouTube
Unforgiven is online now  
Reply With Quote
Old March 11th, 2014, 11:19 AM   #15 (permalink)
turbo drinker
Thread Author (OP)
 
D-U-R-X's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sheffield, South Yorkshire
Posts: 16,797
 
Device(s): Nexus 4 (Stock, rooted, 4.4.2), Nexus 7 1st Gen (Stock, rooted, 4.4.2)
Carrier: EE

Thanks: 11,368
Thanked 7,036 Times in 4,311 Posts
Default

Woah, woah, woah... wait just one minute - looks like it's working on IE now (wasn't when I checked this thread before though)!
D-U-R-X is online now  
Reply With Quote
Old March 11th, 2014, 11:20 AM   #16 (permalink)
turbo drinker
Thread Author (OP)
 
D-U-R-X's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sheffield, South Yorkshire
Posts: 16,797
 
Device(s): Nexus 4 (Stock, rooted, 4.4.2), Nexus 7 1st Gen (Stock, rooted, 4.4.2)
Carrier: EE

Thanks: 11,368
Thanked 7,036 Times in 4,311 Posts
Default

Not working on Chrome though... will have another look at this when I get home, to see if I can get it working!
D-U-R-X is online now  
Reply With Quote
Old March 11th, 2014, 06:43 PM   #17 (permalink)
Premium Guide Member
 
Thom's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Keene, NH USA
Posts: 7,382
 
Device(s): Droid Maxx (2013), Droid Bionic (2011), Droid X (2010)
Carrier: vzw

Thanks: 2,068
Thanked 2,554 Times in 1,692 Posts
Default

Still no problem with IE. Chrome on my workstation still sux.

... Thom
Thom is online now  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Forums Community > Suggestion Box & Feedback
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 02:05 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.