Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S4 > (T-Mobile) Galaxy S4 - All Things Root

New Forums: Nexus 6 | Nexus Player | Nexus 9
test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old May 26th, 2014, 04:12 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2014
Posts: 8
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Force close errors after app restore

Cant seem to make a post so figured this seems like the place people know what they are doing, because I for one do not. So long story short, rooted my phone, got titanium, did a back up on my phone, tried to install a custom rom, but when I did I couldnt find it. So I backed out and restarted phone, when I did I just keep getting google error messages non stop, over and over. This all happened when I loaded onto a back up I did hours earlier. I literally cant even use the phone cuz the messages are non stop, anyonw know how to fix? I already did the reset to factory, but lost everything, so currently trying to go back to the back up I did, and see if google issue still persists. Any help greatly needed

Advertisements
robkisgod is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old May 26th, 2014, 04:16 PM   #2 (permalink)
Beware The Milky Pirate!
 
El Presidente's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Scotland
Posts: 27,333
 
Device(s): Xperia Z1, Nexus 7 3G, HTC One X, SGS3 Mini
Carrier: EE

Thanks: 14,372
Thanked 16,392 Times in 8,769 Posts
Default

Are you using a Z1 or another device?

What are the exact errors you're getting?
__________________
Site Rules & Guidelines / Staff List / Ask the Staff
Want to bring naughty posts to our attention? Use:
Be respectful to each other - That's what we're all about.
El Presidente is offline  
Reply With Quote
Old May 26th, 2014, 04:18 PM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2014
Posts: 8
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am using a galaxy s4 for t mobile...lmao kinda figured all the stuff was out of my tech knowledge range but everywhere i read made it sound so easy
robkisgod is offline  
Reply With Quote
Old May 26th, 2014, 04:20 PM   #4 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2014
Posts: 8
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

the exact error messages are t mobile tv has stopped, google services framework has stopped
robkisgod is offline  
Reply With Quote
Old May 26th, 2014, 04:22 PM   #5 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2014
Posts: 8
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

also no matter what I do click, when I do it says it has stopped, visual voicemail has stopped, google play services has stopped
robkisgod is offline  
Reply With Quote
Old May 26th, 2014, 04:25 PM   #6 (permalink)
Beware The Milky Pirate!
 
El Presidente's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Scotland
Posts: 27,333
 
Device(s): Xperia Z1, Nexus 7 3G, HTC One X, SGS3 Mini
Carrier: EE

Thanks: 14,372
Thanked 16,392 Times in 8,769 Posts
Default

These sound like system apps (stuff that's pre installed when you get the phone) and generally speaking, it's best not to back those up or restore with titanium.

You can filter them out though. Open TB, hit the menu button, filters, then put a tick in the "user" box in the Filter by Type section.

You may need to reflash the ROM, but restoring user apps only, those errors should go away.

Give me a second, I'll move these posts over to the SGS4 section and drop you a PM with the new url.
El Presidente is offline  
Reply With Quote
Old May 26th, 2014, 04:27 PM   #7 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2014
Posts: 8
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The issue im having is I cant even really click anything because the errors pop up over and over, if im lucky enough to be able to click something its in a 1 second gap i get every few error popups, they are non stop over and over
robkisgod is offline  
Reply With Quote
Old May 26th, 2014, 04:29 PM   #8 (permalink)
Beware The Milky Pirate!
 
El Presidente's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Scotland
Posts: 27,333
 
Device(s): Xperia Z1, Nexus 7 3G, HTC One X, SGS3 Mini
Carrier: EE

Thanks: 14,372
Thanked 16,392 Times in 8,769 Posts
Default

I think you'll need to flash the ROM again and restore user apps only.
El Presidente is offline  
Reply With Quote
Old May 26th, 2014, 04:31 PM   #9 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2014
Posts: 8
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

im not even sure how i did it, I tried to find the rom to add it to my phone and couldnt, than couldnt figure out how to get out of there and musthave hit something wrong
robkisgod is offline  
Reply With Quote
Old May 26th, 2014, 04:34 PM   #10 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2014
Posts: 8
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

also I tried to use kies to try and go back and it dont recognize my phone now
robkisgod is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old May 26th, 2014, 04:37 PM   #11 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2014
Posts: 8
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

damn...managed to sneak and push titanium back up and it wont run either
robkisgod is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S4 > (T-Mobile) Galaxy S4 - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:30 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.