Go Back   Android Forums > Archived Android Devices > Archived Phones > T-Mobile Pulse

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old August 1st, 2010, 10:10 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 11
 
Device(s): T-Mobile Pulse
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Pulse WiFi problem

Can anyone help me here. I had no problems connecting to WiFi when I had my old BT1800 wireless router, this died so replaced with a Netgear 834 and now I have no Wifi connecitivity at all. Security is set to WPA & WPA2 etc. on the wireless router, all my other devices connect no problem except my pulse. Initially thought the wireless on the phone was f*cked until I connected to my mates WPS2 secured network yesterday, so came home and tried some trouble shooting.
I can connect the pulse when I disable security on the network, but as soon as I add any type WEP, WPA, WPA2 it'll prompt for the password then just stay as remembered and not connect.

Done the reboots in between the security type changes and passwords are correctly entered, run out of ideas now.

Can anyone shed any light on this?


Cheers

chung is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old August 3rd, 2010, 02:26 AM   #2 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 11
 
Device(s): T-Mobile Pulse
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No one else has this problem?
chung is offline  
Reply With Quote
Old August 3rd, 2010, 01:57 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 11
 
Device(s): T-Mobile Pulse
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by chung View Post
No one else has this problem?
No I'm afraid not. Happily connect to multiple routers - usually WPA2 but not exclusively.

Try asking the question on Modaco - lots of Pulse knowledge there.

T-Mobile Pulse - Pulse.MoDaCo.com - Android @ MoDaCo
spoke is offline  
Reply With Quote
Old July 25th, 2011, 05:49 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Confused WiFi Sorted?

Quote:
Originally Posted by chung View Post
Can anyone help me here. I had no problems connecting to WiFi when I had my old BT1800 wireless router, this died so replaced with a Netgear 834 and now I have no Wifi connecitivity at all. Security is set to WPA & WPA2 etc. on the wireless router, all my other devices connect no problem except my pulse. Initially thought the wireless on the phone was f*cked until I connected to my mates WPS2 secured network yesterday, so came home and tried some trouble shooting.
I can connect the pulse when I disable security on the network, but as soon as I add any type WEP, WPA, WPA2 it'll prompt for the password then just stay as remembered and not connect.

Done the reboots in between the security type changes and passwords are correctly entered, run out of ideas now.

Can anyone shed any light on this?


Cheers
Hi Chung! Just come across your thread & wondered if you managed to get your Pulse onto WiFi? I've just got a used one & I'm having exactly the same problem!! Open network, fine, encrypt, disconnects!! Can't beleive we were the only 2 with this? Mines on 2.1.
Cheers for any help !!
krobbo is offline  
Reply With Quote
Reply

T-Mobile Pulse
Current Rating:
Rate this Phone:

The T-Mobile Pulse AKA Huawei U8220 branded for use on T-Mobile, was announced on the 3rd September 09 and officially launched on Pay-as-you-go in October of 2009 in the UK. The T-mobile Pulse is an entry level phone with entry level specs . But th... Read More



Go Back   Android Forums > Archived Android Devices > Archived Phones > T-Mobile Pulse
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:55 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.