[1-21-13][ROM] CM10.1 for the evoLTE!!


Last Updated:

  1. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    17,902
    Likes Received:
    13,090
    The camera works fine. Is it going to have all of the software options that sense has? No, but the hardware is still there.

    If you're curious, make a nandriod and try it. That's why we're rooted :)
     

    Advertisement
  2. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    17,902
    Likes Received:
    13,090
    2strokenut likes this.
  3. OstrichSaK

    OstrichSaK Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    1,450
    Likes Received:
    317
    What is your battery like with this configuration?
     
  4. SaleenFiend

    SaleenFiend Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    446
    Likes Received:
    92

    I must have read a bad post or outdated BC i didn't know there were any available yet beyond what was baked into the ROM. Thanks I'll try it later
     
  5. Covert_Death

    Covert_Death Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    2,091
    Likes Received:
    665
    so for everyone that is using CMX as a DD, is anyone having any GPS issues. everytime i try to use maps for anything with GPS i can never get a lock. it just says searching for GPS and thats it.

    ontop of this issue i can't hear my speaker or media over bluetooth, the volume is way down on these for some reason and i can't get it fixed


    any comments on these two issues
     
  6. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    17,902
    Likes Received:
    13,090
    What build are you using. I'd highly suggest decks latest, always available from the irc.

    I'm on my phone right now so I can't link but there should be one either in this thread or in the jellybean discussion thread
     
    ocnbrze likes this.
  7. Covert_Death

    Covert_Death Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    2,091
    Likes Received:
    665
    it started with decks 8-31 build and has persisted through CLEAN installs of 9-6 9-10 and last nights 9-15... i can't figure it out whatsoever but switching to a sense ROM immediately fixing it!
     
  8. syi

    syi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    587
    Likes Received:
    58
    Found another sound bug. If I reboot with headphones in the jack the phone will play through speaker if I don't pull them out and replace them.
     
    Rxpert83 likes this.
  9. Questhate

    Questhate Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    64
    @Covert_Death: My GPS locking is sporadic. A couple times I've tried, it gives me the "Searching for GPS" message in the status bar, and my location jumps around every 30 seconds or so within a 2 block radius to my actual location.

    However, most times, it locks on just fine (like right now).

    I started with the 9-6-12 build, and am now running the 9-14-12 build.
     
    Rxpert83 likes this.
  10. windsorclarenc

    windsorclarenc Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2011
    Messages:
    719
    Likes Received:
    629
    I've run into an issue with the 9/16 build. I think it's because I was just saying how I've never had an issue. Anyways, my Google Now doesn't register me speaking. The lines radiate outward indicating that it heard sound, but don't turn red like it should when recognizing speech.
     
  11. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    17,902
    Likes Received:
    13,090
    Wipe dalvik cache & cache and reflash?
     
  12. windsorclarenc

    windsorclarenc Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2011
    Messages:
    719
    Likes Received:
    629
    That worked for a brief moment, but then it went back to not working again.
     
  13. Questhate

    Questhate Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    64
    Just curious, does this kernel support USB-hosting function through a USB OTG cable?

    I would love to get digital audio output to an external DAC/Amp. The headphone output of the LTEvo is really noisy with sensitive IEMs.
     
  14. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    17,902
    Likes Received:
    13,090
    Probably not this early on in the aosp custom kernel game, but its possible in the future.

    Give it a try though, I may be wrong
     
  15. suprmallet

    suprmallet Well-Known Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    523
    Likes Received:
    312
    I flashed Deck's 9-15 nightly, and it's fantastic...but I can't make calls out. Anyone else having this issue?
     
  16. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    17,902
    Likes Received:
    13,090
    Very strange. Nothing like that here. I'd try a dirty flash or restoring a sense nand to update prl and profile
     
    3vodroid likes this.
  17. suprmallet

    suprmallet Well-Known Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    523
    Likes Received:
    312
    Updated PRL and Profile. Now I can make calls sometimes. Other times I get a busy signal. Very strange.
     
    Rxpert83 likes this.
  18. 3vodroid

    3vodroid Well-Known Member

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    1,174
    Likes Received:
    694
    Coming to hang out with you cm10 folks tonight. See you there! :)
     
    Rxpert83 likes this.
  19. 3vodroid

    3vodroid Well-Known Member

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    1,174
    Likes Received:
    694
    Ok here come the issues :) but I didn't know where to put this one bc I'm not sure cm10 is doing it. I noticed right before flashing cm10 ( I was on meanrom4.3) that Google now would say server error. Then it would work. Mind you it has been fine all day. So not thinking anything I flash cm10 well I went to sign into Google and it says server error. But then I go to the play store and I'm signed in? It's saying the errors but still working. Maybe Google is messing with something on their end?
     
  20. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    17,902
    Likes Received:
    13,090
    Since it was happening before, I doubt its the ROM.

    You could go into settings and manage apps. Clear data on google play and google services framework.
    Then sign back in

    Thats the "default" fix for most google issues
     
    3vodroid likes this.
  21. 3vodroid

    3vodroid Well-Known Member

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    1,174
    Likes Received:
    694
    Hmm still getting the server error message. I did as you said and cleared data on both and now when I go to the play store it says server error. Retry? I've tried it with WiFi on and off with the same results. I have no idea what I could have done to cause this :confused: it was working perfect.

    After turning the device off and back on I am signed back into the play store which should mean I'm signed into Google. I can download apps and see my Gmail. But I'm getting an error alert in my notifications. Ugh.. As much as I want cm10 its just like bad luck for me or something :(


    Just noticed someone created a thread stating they were having similar issues a few moments ago. Maybe its not just me after all. He's got the sign in triangle in his notification bar as well. Apparently this is wide spread and going across the boards quickly. Looks like Google broke something :)

    This just in...apparently the Google servers are down according to info from xda. So no this isn't cm10's fault. :)
     
  22. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    17,902
    Likes Received:
    13,090
    suprmallet likes this.
  23. 3vodroid

    3vodroid Well-Known Member

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    1,174
    Likes Received:
    694
    It all makes sense now! thats why i got it on meanrom also bc google now is included. Its good to know its not just me : )
     
  24. 3vodroid

    3vodroid Well-Known Member

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    1,174
    Likes Received:
    694
    On a more CM10 related issue... im noticing alot of force closes on different things. for example i wanted to change my input method to swiftkey. Settings force closed every time. So i went around to the back door and changed through a text box long press. I know this is being ever developed. So there will be bugs.
     
  25. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood Moderator This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    17,902
    Likes Received:
    13,090
    Yeah thats a known issue on cm10 & swiftkey, its not a bug limited just to our devices (IE, it happens on other devices like the s3 as well).

    Glad you found the workaround. Could change it through the normal settings menu as well. Probably general JB incompatibility issues with swiftkey
     
    3vodroid likes this.

Share This Page

Loading...