1080p playback black screenSupport


Last Updated:

  1. surgerush

    surgerush Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 18, 2011
    Messages:
    454
    Likes Received:
    70
    When I record anything in 1080p, the playback is only a black screen, I can hear all the sounds, there is just no video. I tried it with 720 and there was no problem. When I rotate the screen, you can actually see the video for a split second during the rotation, but then it goes back to the black screen.

    Edit: Just tried MX Player to see if that would work, same problem.
     

    Advertisement
  2. Atma

    Atma Well-Known Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    6,069
    Likes Received:
    2,900
    I tried playing around with mine but can't duplicate that problem. How large is the video file? Will it work if you take maybe a 5 second video?

    I don't know if it will help, but you can try going to recovery and 'wipe cache partition.'
     
    surgerush likes this.
  3. surgerush

    surgerush Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 18, 2011
    Messages:
    454
    Likes Received:
    70
    I did try to do a few second video, still coming up black. I don't know why I didn't think to wipe the cache, I wiped the dalvik while I was at it too... Seemed to work, thanks a lot!
     
    Atma likes this.
  4. Atma

    Atma Well-Known Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    6,069
    Likes Received:
    2,900
    Glad it worked! :thumbup:
     

Share This Page

Loading...