2.1 & Connecting to SDK - DDMSGeneral


Last Updated:

  1. TheSultan

    TheSultan Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    1,483
    Likes Received:
    255
    anyone having trouble getting your 2.1 running device to show up in DDMS for a screen cap?

    USB debugging is enabled, and I've tried both Charge Only and Disk Drive settings......I'm tethering at the moment too, could that be it??
     

    Advertisement
  2. TheSultan

    TheSultan Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    1,483
    Likes Received:
    255
    Hey Mods....maybe this belongs in the Developer Section? I never go in there, but maybe it would be more appropriate?
     
  3. superchaos

    superchaos Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    486
    Likes Received:
    36
    You have to have it in sync mode.
     
  4. OfTheDamned

    OfTheDamned The Friendly Undead VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    9,691
    Likes Received:
    8,364
    Did you download the 2.1 package? Once you update the old 1.5 won't work anymore.
     
  5. TheSultan

    TheSultan Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    1,483
    Likes Received:
    255
    how do i know if i'm in sync mode? That's different than mounting it as a disk drive?
     
  6. refthemc

    refthemc Well-Known Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    167
    Likes Received:
    8
    Put it to charge only and do what OfTheDamned the said, it should work now :)
     
  7. superchaos

    superchaos Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    486
    Likes Received:
    36
    When you plug the phone in to your computer, go to the notifications bar, open up the USB notice and a menu should come up. Select Sync mode.

    My SDK for 2.1 does not work with charge mode or mount disk mode, only sync mode.
     
  8. xandman96

    xandman96 Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    it still doesnt work even after enabling sync
     

Share This Page

Loading...