2.1: Loss of 3G after "factory wipe"


Last Updated:

  1. Sayo

    Sayo New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    As stated in the sticky above, 2.1 users are unable to factory wipe. I'd like to discuss options such as using SPrecovery to roll back to original stock settings and then "wiping"; obviously the risk of losing 3G is a primary concern of mine as due to unfortunate circumstances, I have no insurance and doubt my warranty is still active, I got the phone back in April.

    Anyone know anything about the specifics of this problem?
     

    Advertisement
  2. Shachren

    Shachren Well-Known Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    210
    Likes Received:
    15
  3. Shachren

    Shachren Well-Known Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    210
    Likes Received:
    15
    otherwise we have no idea.
     
  4. vincentp

    vincentp Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    1,640
    Likes Received:
    59
    No real details yet other than what is in that thread.
     
  5. Sayo

    Sayo New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    The reason for this thread was to discuss that particular post, as it is locked, and with the wealth of devs floatin around here, I'm sure someone's got 2 cents to throw in the pot.


    anyone care to speculate?
     
  6. Shachren

    Shachren Well-Known Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    210
    Likes Received:
    15
    honestly, we have no idea. Give Trident a PM though, he usually has a lot of insight. You could also try OMJ.
     

Share This Page

Loading...