2.1 Root Google acct problem


Last Updated:

  1. reinert012

    reinert012 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    5
    Hey guys, i just updated my Eris to 2.1. When i start it up, i give the google account info and the password and it all works good. But when i turn my phone on every time, it says there is a problem with my Google Account because the password is incorrect or your account has changed. It isnt the password that is wrong?


    Any idea how to get it to work and remember the password?

    I was hoping to unroot back to 1.5 but i dont think that is possible.

    Thanks.
     

    Advertisement
  2. tee00max

    tee00max Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    which version of 2.1 are you running? the new or old leak?

    old leak- Google sign-in error exists
    new leak- Google sign-in error does not exit
     
  3. jreed2560

    jreed2560 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,922
    Likes Received:
    439
  4. reinert012

    reinert012 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    5
    I installed the old one..but i am trying to get the new one below..I just read about it right after i posted this.

    http://androidforums.com/htc-droid-eris/55898-you-dont-need-root-new-leak.html

    But when i followed those instructions, i hit down volume and power....and there was no option to reinstall it.

    I have the option to Fast Boot (which did nothing) and Recovery, which just froze my phone.

    Whats the deal?
     
  5. tee00max

    tee00max Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    yeah i seen that problem in the other thread. IDK whats the deal with that. I really think its these links that these people are putting up but once again I could be wrong.
     
  6. reinert012

    reinert012 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    5
    That isn't what i wanted to hear haha.

    I need to get this new one to work asap.
     
  7. tee00max

    tee00max Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    yeah i know thats not what you wanna hear but chime in on the other thread where their talking about this and maybe someone soon will come with a fix for the issue.
     
  8. jreed2560

    jreed2560 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,922
    Likes Received:
    439
    make sure the file you dl is 104 mb. something less than that and you've got a problem. Also try using send and end together instead of volume down and end.
     
  9. tee00max

    tee00max Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    its also weird because when I put the first 2.1 leak up their, i pressed the volume buttons for the update and now with this new 2.1 leak, i pressed the trackball to update. Weird
     
  10. reinert012

    reinert012 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    5

    All the ones i can find are 103MB. And the Send+End didnt work either :(
     
  11. tee00max

    tee00max Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    yeah i think the problem are all these links that are being passed out are incomplete which in return are giving update issues. Im glad i grabbed the first link last night. If I was you I would pm the creator of the original thread and see if he can drop another link for the leak and try that way. Or possible ask someone to post the exact same link that worked for them in the update process.
     
  12. reinert012

    reinert012 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    5
    True but even if i get the right link, i still have to get it to install. Or would it install since its a different file?
     
  13. tee00max

    tee00max Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    Yeah thats what im saying, you may get a correct file and then if its correct and have all the update files in it, then it will probably proceed. I dont see why it wouldnt.
     
  14. reinert012

    reinert012 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    5
    Very true, now i need to find a new one that works
     
  15. tee00max

    tee00max Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    yeah what I would do is find a person on the other thread that say they just installed and worked fine and then ask them what link they used and try it and see. Its nothing but just trying different files almost at this point.
     
  16. jreed2560

    jreed2560 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,922
    Likes Received:
    439
    i had success just going to the site on my phone and dl'ing it to my sd card.
     
  17. tee00max

    tee00max Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    im off to bed but post back up here if you ever get it working bro.
     
  18. reinert012

    reinert012 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    5
    Hey all i got it fixed.

    I had to completely delete everything on my SD card and just put the 2.1 root file on there and it works like a charm.
     
  19. acidbath5546

    acidbath5546 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    575
    Likes Received:
    342
    Moved thread to Root section.

    Cheers.
     

Share This Page

Loading...