2.1 Update--Yahoo Mail not workingGeneral


Last Updated:

  1. usedtobeanyer

    usedtobeanyer Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    I just updated my wife's phone to 2.1. Yahoo Mail however doesn't seem to be working. It logs into the account ok, but it shows "no mail" when I go into the mailbox. On my phone, however, it shows all of my mail, whether it is new or old. Any idea of what the problem is.
     

    Advertisement
  2. Resun

    Resun Active Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    Are you using IMAP or POP3 settings?
     
  3. davebrener

    davebrener New Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    As soon as I upgraded to 2.1 my Yahoo Mail also stopped working. So, I just forwarded all my mail from Yahoo Mail to Gmail. Problem solved. It's one option for you to look into.
     
  4. cmatthaios

    cmatthaios Well-Known Member

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    9
    Not sure what the issue could be. 1.5 Ymail never worked unless you have their pro version. So I never had it setup for Eris. When 2.1 OTA finished and did factory reset, Ymail works fine. It did take some time to update, but its flawless now.
     
  5. bberryhill0

    bberryhill0 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    411
    I had to do a manual setup on leak 3. I changed the drop down to IMAP and the server to imap.mail.yahoo.com. I left everything else at default.
     
  6. aisseleacim03

    aisseleacim03 Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    I have a HERO phone but I just wanted to share with you all what i just did.
    My yahoo mail stopped working after flashing two Roms. I don't know what happend or why, but it stopped updating or pulling any new mail.
    I just got it to work one more time following some the advice from this forum.
    My IMAP server said:
    android.imap.mail.yahoo.com

    I deleted the word android from it. So now it reads
    imap.mail.yahoo.com

    My SMTP server said:
    android.smtp.mail.yahoo.com

    I deleted the word android from it. So now it reads
    smtp.mail.yahoo.com

    I just tried it and it is back on, pulling the mail when being refreshed.:D
     

Share This Page

Loading...