2.1v3 HelpGeneral


Last Updated:

  1. lleuser

    lleuser Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    yo im new to the forum of course..but i have a problem. for some reason after i installed the OS the mount/unmount feature wouldn't show up when i plugged my usb in. i tried connecting it to different ports in my cpu then i tried my laptop..still no success. help would be appreciated
     

    Advertisement
  2. coolerinthecorner

    coolerinthecorner Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    I hate to tell you this but it doesn't work with ver. 3. Just unmount and pull the card if you need to add music/videos and such. The good news is, the OFFICIAL 2.1 seems to be on the horizon from Verizon and it sounds like a great many kinks have been worked out. Just be patient. In a week or so ALL will be well. Or at least better.
     
    lleuser likes this.
  3. pavirotten

    pavirotten Well-Known Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    387
    Likes Received:
    11
    After installing 2.1v3, you have to pull the notification bar down after connecting your phone to your computer in order to mount the phone.

    I've done this multiple times, and it has never failed.
     
  4. coolerinthecorner

    coolerinthecorner Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    I'm glad it's working for you but my phone never has connected since installing the newest leak. A virgin computer seems to help. Windows Blows as far as that goes.
    You'll find many others with this problem on a host of forums and the ONLY answer IS... Windows Sucks.

    Why doesn't my computer work after installing new Divx drivers? Why does Service Pack 3 cause more problems than it solves? Can I work around all of these things?... Yes. Do I want to?... No!

    Your phone is just fine. Just wait for the OTA.

    I wasn't trying to SOUND mean but This is a MICROSOFT problem more than a leak problem.
     
  5. John58543

    John58543 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    341
    Likes Received:
    27
    Notification bar for usb works for me just fine.
    Anytime I plug in usb it asks me if I want to charge , debug our mount.



    Sent from my Eris using Tapatalk
     
  6. lleuser

    lleuser Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0


    do you use windows?
     
  7. SyDTRaKKeD

    SyDTRaKKeD Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    23
    im on win7 and i dont have any problems with it...

    i have "Charge Only" set as my default... but if i want to mount then i just drag the notification bar and its there...
     
  8. SyDTRaKKeD

    SyDTRaKKeD Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    23
    you checked all your drivers right???
     
  9. jreed2560

    jreed2560 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,922
    Likes Received:
    439
    When you select what you want to do for the first time, be sure not to select the box "Don't ask again" because it won't. On 2.1 if you go to connect to pc option under the menu check the box for ask me if its not already.
     
  10. emerica243

    emerica243 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    199
    Likes Received:
    11
    works fine, and windows is fine
     
  11. coolerinthecorner

    coolerinthecorner Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    I know this is very late so the post is probably pretty much dead, but if you go to settings/default conn type/and select disk drive it works every time. I have ask me checked because I want to know what my device is doing. Just plug in and you'll get a pull down notification. The rest is pretty simple.
     

Share This Page

Loading...