2.2 froyo needs adobe10.1 how?


Last Updated:

  1. redskinz10

    redskinz10 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I updated to froyo lastnight and now need to know how to get the adobe 10.1 flash player. When I go to adobe site it says if I got my 2.2 upgrade ill get the flash soon.... I did force install upgrade.. thanks for any help!!!!
     

    Advertisement
  2. Tsquare_True_Player

    Tsquare_True_Player Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Go here and select item#2:

    Downloads | Droid Life: A Droid Community Blog

    Use Astro file manager to download the apk. I must warn you, I did it and it didn't pan out too well. My Dolphin browser crash everytime I tried watch a video.
     
  3. Dawn_deMom

    Dawn_deMom Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    12
  4. interxavier

    interxavier New Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I don't have an android phone but what is everyone's experience on the new 2.2 Froyo update? More specifically, is adobe flash 10.1 working fine in web browsing? Can you, for example, watch YouTube videos directly on the web?
     
  5. Dawn_deMom

    Dawn_deMom Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    12
    I LOVE the fact I can now go to whatever website and NOT see that little blue box with the yellow question mark! I am able to watch YouTube on the web, end my calls just by pressing the power button, move apps to my SD Card, allow many of my apps to auto-update in the market, and so much more!

    After I spent a few hours getting to know my Froyo 2.2, my husband (who also owns a MotoDroid) asked me to force the update on his.

    Finding the Flash update was a little tough, and I should have called my son who had just done the Froyo 2.2 on his fiancee's device and knew where to find the Flash update. Could have saved me a few hours of frustration!

    Eventually we who have Froyo 2.1 WILL get the 2.2 update. There are some of us who are getting it sooner and are truly enjoying our new devices!

    Oh - instead of 3 homescreens there are five, the drag-up to get to your apps has been replaced by a little launcher that has auto access to the phone, the apps (and the interface there is MUCH more beautiful), and the browser - so those apps can be removed from your home screen(s) to free up space.

    If you have any other questions, please read other "What have you found in 2.2" in the forums. I didn't but I am quite happy finding the sweet little nuances on my own! :D

    If you aren't sure, don't do it yet. If you want something new, take the plunge and do it. It's easy enough that I could do it (and my husband is the techie in the house!) so just follow the directions here: http://androidforums.com/motorola-d...update-motrola-droid-frg01b-update-1-2-a.html

    This gives you both the computer and OTA options for updating. I used the computer/USB and it worked better than I could imagine.

    Hope this has helped you make your decision and I hope you enjoy your device, regardless what you choose to do!

    Dawn

    Not rooted at the current time, MotoDroid running Froyo 2.2 forced upgrade, Flash 10.1 update running great! The advice given here is my own opinion and may differ from others. Your experience with your own device may differ!
     
  6. Ozymandias88

    Ozymandias88 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    17
    I'm a bit confused, if you have froyo shouldn't flash be in the market?
     
  7. Big D

    Big D Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    176
    Likes Received:
    4
    That's what I thought...
     
  8. MrAaronSA

    MrAaronSA New Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Yes, the flash 10.1 player should be found under the android market once 2.2 is downloaded.
     
  9. VegasTouch

    VegasTouch Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    687
    Likes Received:
    31

    I believe it is in the App store .
     
  10. PridgNYC

    PridgNYC Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    99
    Likes Received:
    13
    It is not in the app store yet, I have heard that it won't be in the app store until the official release (not beta). I think that is supposed to be the 18th.
     
  11. VegasTouch

    VegasTouch Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    687
    Likes Received:
    31
    I saw it on App Brain
     
  12. HuDuVuDu

    HuDuVuDu Member

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    but when you go to install it, it can not find it.
     
  13. PridgNYC

    PridgNYC Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    99
    Likes Received:
    13
  14. dmodert66

    dmodert66 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    1,553
    Likes Received:
    221
  15. y2k2

    y2k2 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    This update for me was a good one.
    Between running the app LOOKOUT and live wallpapers, my phone used to be a pig, very slow at pretty much everything. Now the phone is defenitely noticeably faster.

    Also you can now rotate either left or right and it will rotate accordingly. Before it used to be just to the left.

    But I still can't end calls w/ the power button. I'll try later again.
     
  16. PridgNYC

    PridgNYC Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    99
    Likes Received:
    13
    You have to turn the feature on, the option is under settings->Accessibility
     
    y2k2 likes this.
  17. y2k2

    y2k2 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Aaaaaaah ok. Thanks for the tip!
     
  18. SwiftFox

    SwiftFox Active Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    Im curious I got the froyo 2.2 OTA update(desire) I can see adobe flash 10.1 in application list but it has no size value is that right or is the file too small to register a size? Web pages load up fine though
     
  19. y2k2

    y2k2 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I can't answer your question as far as it being a certain size when bundled with froyo. However, I manually installed Adobe and it shows 10.82MB on my droid.
     
  20. y2k2

    y2k2 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Actually I turned this feature right off again. While in a phone call when the display goes black, and if I need to return to it to maybe for example use the keypad, how else am I supposed to wake it up? When I hit the power button, the call goes bye bye, not good. Unless I'm missing something.:confused:
     

Share This Page

Loading...