2.2 installation time


Last Updated:

  1. tgg1304

    tgg1304 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    upon installation, my phone restarted but now has been stuck on the motorola logo for 10 minutes now. is this normal or am i one of the unlucky idiots who has an issue?
     

    Advertisement
  2. kstuffer

    kstuffer Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    70
    Likes Received:
    1
    happened to me. i did a battery pull. issues didn't go away. did another one. it fixed it. makes me hesitant that my phone didn't update correctly though.
     
  3. hub_cap

    hub_cap Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Didn't have a problem with that...but after my update...on my first attempt to complete a call I couldn't hear the person that I called nor could they hear me. We each attempted calling (in other words --- I called him (no voice path), he called me (no voice path). I even tried calling the #MIN, just to see if I could hear the voice of the recording telling me what my minutes used were....that failed to have a voice path as well -- couldn't hear anything. I finally did a battery pull --- and then I was able to have sound. I checked both the #MIN, and a M-M call.
    On other note -- I updated late last night --- but I didn't try a call until this morning....data etc. worked fine last night.
     
  4. tgg1304

    tgg1304 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    im in. thanks. had to pull the battery twice
     

Share This Page

Loading...