2.2 upgrade on 64 bit???Support


Last Updated:

  1. varsh

    varsh Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hi All,
    I recently bought a ATT Captivate that runs on 2.1. I have a 64 bit Win 7 OS on my computer and want to know how to upgrade the firmware to 2.2 on a 64 bit...Tried searching the forums here, but no luck so far... :confused:
     

    Advertisement
  2. Stinky Stinky

    Stinky Stinky Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    4,176
    Likes Received:
    2,068
    Hey there varsh dude!

    Welcome to the forums dude / dudette! :)

    Hmm, you can also use the actual phone device itself for OTA (over the air) or do you want to use the PC only? Hmm that might be difficult...

    You might need to use emulator for windows drivers i dunno actaully hahah lol :)

    32-bit and 64-bit Windows: frequently asked questions

    Stinks
     
  3. CptGemini

    CptGemini Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    387
    Likes Received:
    35
    There is a manual on the samsung site considering the captivate is similar to the vibrant that explains what to do. I have attached it to this post to make it easier to find.
     

    Attached Files:

    odrewjr likes this.
  4. varsh

    varsh Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hi Stink...
    I am a dude all right.. :)

    I assume that one does the OTA by going to settings and checking for updates on the ATT server...but that comes back to me saying no update available for now... My phone firmware reads as 2.1upgrade1...

    how else do i do that OTA thingy? :eek:
     
  5. CptGemini

    CptGemini Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    387
    Likes Received:
    35
    Samsung

    For your captivate, there is software on there along with the manual that helps and describes to you what to do.
     
  6. varsh

    varsh Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Like I said in my earlier post, I tried that , but seems like no updates are available. Found my answer anyway...ATT does not yet hvae the 2.2 upgrade for Captivate...they are still testing it apparently...

    Bummer! :(
     
  7. mrsbelpit

    mrsbelpit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    359
    Likes Received:
    60
    For the vibrant, if you have a 64bit windows machine, you enable "USB debugging" mode on the phone and it will update. Try that on your captivate.
     

Share This Page

Loading...