3G widgetSupport


Last Updated:

  1. DCFC79

    DCFC79 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    325
    Likes Received:
    7
    Whats the name of the widget (i think its called a widget) tht when you press it it turns your 3g on, its got a small picture of a globe on the widget, ive gone and removed it form my home screen,

    thanks

    apologies if this is in the wrong section
     

    Advertisement
  2. Eris Ed

    Eris Ed Well-Known Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    982
    Likes Received:
    248
    If it was on your Homescreen and you haven't uninstalled it, it should still be on your phone. Long press the screen and add either a Widget or an Application, and look for it in the lists. It will be a switch/toggle for 3G or 3G/2G, or something like that.
     
    DCFC79 likes this.
  3. DCFC79

    DCFC79 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    325
    Likes Received:
    7
    yes its a switch, ive chcked the widget and app section and cant see anything relevant, ill check teh market to see if a name rings a bell
     
  4. tiring_day

    tiring_day Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    8
    I am guessing you are using Sense so its probably +>Widget>Settings>Mobile Network you are looking for.

    Am I right?

    Steve
     
  5. nixey

    nixey New Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    long press>add widget> settings>tthere is an arrow at the side of the settings widget which brings a drop down list they are all in there
     
  6. Usbulldog

    Usbulldog Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Cant you just hold down the power button and turn it on/off from that menu?
     
  7. DCFC79

    DCFC79 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    325
    Likes Received:
    7

    i didnt even know i could do that, i had a widget on my homescreen that turned 3g on and off but i cant remember the actual name of it, ive tried searching through the market and i cant even find the missing widget

    and ive gone and done the same again to another widget i had on the screen thats now disappeared,

    i
     
  8. DCFC79

    DCFC79 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    325
    Likes Received:
    7
    yes its sense,

    sorry but what do i long press on? do you mean long press on the screen then if so theres nothing there thats relevant
     
  9. Usbulldog

    Usbulldog Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    long press on a blank part of your homepage. then select widgets, then to the right of the settings option there is an arrow, click that and select the option you want a shortcut for. done.
     
    DCFC79 likes this.
  10. DCFC79

    DCFC79 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    325
    Likes Received:
    7

    thanks, tried that and nothing relevant is there,

    the row of icons in the top half of this picture here are simlar widgets im after
     
  11. DCFC79

    DCFC79 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    325
    Likes Received:
    7

    did it this morning, i apologise as i even checked out add widget and the answer was in front of me
     
  12. feedingtimeatthezoo

    feedingtimeatthezoo New Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I've just added it - it's in widgets >> settings >> mobile networks (looks like a blue globe with a 'triangle of string' wrapped around it :)

    Lovin my newHTC Desire!!! Just got it yesterday and have spent today on the forum (via PC tho!!) working out all the power-saves and download-blockers - much obliged to forum chatters for tips! :D
     

Share This Page

Loading...