1. HUGE Androidforums.com UPDATE! Learn what's new (and download the new app!)
    Dismiss Notice

4k M8 OTT TV box help!


Last Updated:

  1. carola

    carola New Member

    Joined:
    Apr 22, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
     

    Advertisement
  2. carola

    carola New Member

    Joined:
    Apr 22, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    To reapond to myself. If you going to use this box wireless you need a keyboard to input the password. Also if you are new with the box at certain point you will get a message on top of the screen that says something about swipe... And another box with an "ok" this took me a while to figure out. All tou need to do is in the bottom of the keybpard there is a mouse key press it an use the mouse to get to the ok. Done
     
  3. jbreezy3434

    jbreezy3434 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I just bought this product and it is my first experience with a tv box. I've looked up tutorials over YouTube but nothing really answers my issues. My box connects to my Internet no problem but once I try to use kodi all seems fine let's me click thru my options but when it comes to for example I search box office movies it says working on the bottom corner loads for awhile and then no results pop up. I'm not sure if I skipped a step or what but hopefully someone has an answer.
     
  4. jbreezy3434

    jbreezy3434 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Alot of the programs are also saying they can not connect to the server which had me scratching my head because I'm connected to the Internet.
     
  5. NASTYSICK

    NASTYSICK Member

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    HELLO, MAKE SURE YOUR DATE AND TIME ARE CORRECT AS THIS COULD EFFECT IT. IF THAT DOES NOT WORK FEEL FREE TO MESSAGE ME AND I WILL HELP YOU INDIVIDUALLY.
     
  6. jbreezy3434

    jbreezy3434 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Yes the time and date I'm guessing automatically set itself but it is correct.
     
  7. jbreezy3434

    jbreezy3434 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I am currently trying to access the movies off of Genesis because it was recommended by a friend that was the best one
     
  8. NASTYSICK

    NASTYSICK Member

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    genesis addon has been disabled use exodus instead its made by the same DEV.
     
  9. jbreezy3434

    jbreezy3434 Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Alright I apprentice your help sorry for my ignorance when it comes to these products I've always heard about them and finally decided to pull the trigger on it. I tried to find exodus in my list of video addons and it is not among the list
     
  10. nalanosboh

    nalanosboh New Member

    Joined:
    Jul 1, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi I have just got a Q box 4k and got a couple of problems,
    On start up video after turning, on music is stopping and stuttering picture is fine ,also
    On the home screen i get messages? -- NEW YORK and QUERY in 2 seperate boxes then screen goes blank and then comes back after a second or so on and continues doing that, even if i quickly press apps. If i go into kodi that works fine.
    Any thoughts would be appreciated
     
  11. cawright1

    cawright1 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi guys. I have this box myself and last night tried to watch a movie for the first time. Over the course of 2 hours is stopped to buffer around 5 times. Each time took qute a while and I got the message .."Cache Full: Cache filled before reaching required amount for continuous playback. Checking out Google i see that there is a txt fix that may helo with this cache error. But, how do i get into the box to add the txt? I assumed that I could connect it to my latop using the USB cable but that not working?? Any asistance on this and the general caching issue, appreicated, thanks.
     
  12. Garyro

    Garyro New Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I can't get my tv box to recognize my wireless keyboard. How do I connect the two?
     
  13. BlackJack5

    BlackJack5 Member

    Joined:
    Sep 13, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    Hi, some links do fail sometimes, if it cant play, choose another link to watch. Or you can find more addons for Kodi, there might be some addons have what you need. Have a good one.
     
  14. Jan Donald

    Jan Donald New Member

    Joined:
    Oct 20, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I just got my M8 OTT box and i can't find out how to get my local channels
     
  15. Helmet55

    Helmet55 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    ok....NEWBIE here....please bare with ...
    I see everyone is looking for answers .....but not to many replies ....
    gonna take my shot at another ...........(maybe its simple and I am missing it) :eek:

    I have a new HEVC OTT 4K Box with Kodi (Pulse)
    I made and played with all my settings in Kodi -
    Movies, TV Shows, Music, Sports, Programs, Settings....
    including Submenus and Addons......

    IF I just turn my box off.....everything (settings) I just created is fine........
    but at any time....when it goes out of Kodi or starts back up
    to the HEVC main colorful home screen ....then go back INTO Kodi ....
    all those settings I created are back to the "default" ....so frustrating .........
    IS there a non-techy way in Saving my Settings on the main menu in KODI ?
    In advance ......thank you..:(
     
  16. Uncle_Nasty

    Uncle_Nasty New Member

    Joined:
    Oct 28, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    After you get Kodi set up the way you want it with the shortcuts and addons you need to exit Kodi via the exit button on the Kodi home page. This will save your settings. It might take up to a minute to exit as it is saving everything. Once saved it will exit to your box home screen. The next time you go to Kodi all of your work should be displayed just how you initially set it up to your preference. Hope this helps!
     
    Helmet55 likes this.
  17. jasonwell90

    jasonwell90 Member

    Joined:
    Jul 8, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    2
    You can use what you used on your Android Phone. I still use Kodi and Netfilx.
     
  18. Helmet55

    Helmet55 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    many thanx Uncle_Nasty - can't believe I couldn't find an answer with something so simple online after tons of searches....
     
  19. TV STREAMING

    TV STREAMING Member

    Joined:
    Oct 25, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    The price of MINIX NEO series is unreasonable, completely monopoly sales.
    I am now using the KODI 16.1, running very perfect , kodi 17.0 just a beta ( many issues for now )
     
  20. TV STREAMING

    TV STREAMING Member

    Joined:
    Oct 25, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Who bought mi box experience before ?
     
  21. Andrew Cole

    Andrew Cole Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2016
    Messages:
    388
    Likes Received:
    129
    Care to elaborate? What 'issues' is KODI 17 having?
     
  22. livingthedream

    livingthedream New Member

    Joined:
    Dec 3, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi guys new to all this but here goes .
    Just got the 4x from AMAZON plugged it in and in about 3 minutes the unit shut off ...
    Retried 5 times ..same effect ...nothing ...
    Did I get a lemon
     
  23. Philkodi

    Philkodi New Member

    Joined:
    Jan 2, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I have a new kodi box mxq pro 4k. It connects to the internet no problem it streams films in very good picture quality. The problem I have is it stops after around 1hr 20mins and bounces you out to the welcome screen. The box then locks up and it has to be switched off to get it to work again. I have tried several apps but it occurs on every one. Any ideas greatly appreciated
     
  24. Andrew Cole

    Andrew Cole Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2016
    Messages:
    388
    Likes Received:
    129
    Could the GPU be overheating? It looks like something to do with the GPU and I'll bet a Zimbabwe dollar that it's getting too hot from playing videos.

    Could you try playing a video in a better-ventilated spot with a fan facing directly at it to see if that makes a difference?
     
    mikedt likes this.
  25. Philkodi

    Philkodi New Member

    Joined:
    Jan 2, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thanks for the reply. Tried moving the box (It was well ventilated in the first place) and tried running a small fan next to it but no joy :-(
     

Share This Page

Loading...