activating old phone that I do not want to use for callsGeneral


Last Updated:

  1. HunterJohnson

    HunterJohnson Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    2
    ok so I cracked my screen and got a replacement.

    I am trying to activate the old phone after I have preformed a factory reset. It asked me to input a phone number for activation. I do not want to do this. what are my options.
     

    Advertisement
  2. Demache

    Demache Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    3,011
    Likes Received:
    341
    Why are you trying to activate your old phone?

    Anyway, as far as I know, you cannot activate the phone without a number, since it has to figure out what account to use for it to be activated. I can't think of any circumstances that you would not want to use the phone for calls but activate it.
     
  3. Puddlejumpernva

    Puddlejumpernva Active Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    I would not try to activate the old phone if I were you. There should be a way to back out of the set up after factory reset.

    I did the same thing and have a spare Eris now. Works great with just Wi-Fi. I use Skype to make calls and pretty much carry it when I travel to use like an iPod Touch.
     
  4. Papadroid

    Papadroid VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    281
    I'm not sure about a stock Eris but on stock android you can touch each corner of the screen starting at the top left and it will bypass the activation.
     
    bcbbanga4l likes this.
  5. HunterJohnson

    HunterJohnson Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    2
    this is exactly what I want to do.

    Figured it out. after the reboot I had to do a couple of reboot (2) of powering down and back up until I was not given the option to "activate the phone.
     
  6. bcbbanga4l

    bcbbanga4l Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I am trying that because i am trying to do the same thing. but its not working for me. It keep asking me what language and then to call to activate.
     

Share This Page

Loading...