Add to the list of ps1 roms that dont work on fpse emulatorGeneral


Last Updated:

  1. skynet58

    skynet58 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    TENCHU 1 goes to black screen at load screen and does not start.
    STREET FIGHTER ALPHA 3 does not start
    HEART OF DARKNESS freezes at first level after the opening cinematic( awsome game too bad doesnt work)
    MEDAL OF HONOR music gets messed up and some levels you cant complete because screen goes black.

    Also this is off topic but if anyone has n64oid emulator, does conquers bad fur day work flawlessly. Im debating wether i should spend my hard earned 4 dollars on that emulator.

    PLease add on to the list of roms that dont work and if you foud ways to fix the roms to work. Thanks
     

    Advertisement
  2. skynet58

    skynet58 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    bump
     
  3. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    So far I have only tested 2 games for the FPse emulator:
    102 dalmations Puppies to the rescue
    Akuji the heartless

    Both title work fine.

    the N64 emulator that youve mention does not cost $4. the original Author of the emulator had his software removed from the android market since google is removing all emulators from there. However the same emulator the author is giving it away for free in the SlideMe market. The authors name is Yongz something I cant really remember.
     
  4. dreamkreationz

    dreamkreationz Active Member

    Joined:
    Jul 14, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    MGS 1 doesn't work, if someone finds one that does work let me know. I havnt tried DopeROMs yet though
     
  5. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    Alien Ressurection works although extremely hard to control since Its one of those games that need the use of the analog sticks ( like ape escape ) I wish there was an option to make the hardware analog touchpad work with fpse. If anyone knows a workaround please let me know
     
  6. RM010

    RM010 New Member

    Joined:
    Jul 25, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Does Exhumed work?
     
  7. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    Advebtures of Lomax works woderful
     
  8. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    007 Racing Crashes When Loading Up The 1st Mission
     
  9. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    Alien Triology works excellent
     
  10. MartinSWE

    MartinSWE Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    4
    I've played Powerslave and it has worked flawless so far, except for a small dead pixel in the game.
     
  11. Digital Jester

    Digital Jester Well-Known Member

    Joined:
    Apr 3, 2011
    Messages:
    76
    Likes Received:
    12
    I can get as far as choosing a difficulty on MGS but after that it's just a black screen.

    Also there's no sound.
     
  12. MartinSWE

    MartinSWE Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    4
    Shipwreckers - I can't get past press X to start.
     
  13. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    I take it back a bit on alien triology, the game is just too dark. I understad the whole dark & scary concept but when a game is too damn dark to even know where the heck I am going & everything starts to look the same it gets fustrating. I increased the brightness on the fpse video settings and yet still too damn dark.
     
  14. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    Apocalypse works a little glitchy in the beggining but its fixes itself as the game goes on. Gotta love the bruce willis voice over.
     
  15. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    16 tales work...
     
  16. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    1 Extreme ESPN Extreme Games work.
     
  17. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    2extreme works
     
  18. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    armored core works
     
  19. MartinSWE

    MartinSWE Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    4
    Alone in the Dark: The New Nightmare- Cant swap to disc 2.
     
  20. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    Ape escape works although I tried everything in the world to configure the d-pad as a analog stick with no success.
     
  21. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    bloody roar works with minor graphic glich in the menu select screen, breath of fire 3 works minor glitches as well
     
  22. MartinSWE

    MartinSWE Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    4
    Alone in the dark disc swapping works flawlessly after the latest update.
     
  23. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    Breath of fire 3 Issues:

    Breath of fire 3 seems to go get horrid after you fight a main boss battle. Text boxes and menu options are either blank on unreadable. Heres how to fix it. First go under settings > video & make sure sharp overlay drawing and Enhanced 3d rendering is on . The emulator says it causes slowdowns but I havent seen nothing noticable in speeds. Try to manage to find a save point and save you game. After a succesful save open up the emulator menu and select quit > restart. Load your gamesave and the graphical glitch corrects itself.

    Also note if you try to load a save state do not load it, try to overwrite the save state once you have done the following above or the graphical glitch will return.

    *note 2*

    never mind, now the game has glitched to the point I cant see the world anymore . :(
     
  24. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    Gekido: Urban Fighters locks before the 1st stage begins
     
  25. darkalchemyxex

    darkalchemyxex Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    14
    Crisis beat works flawless.
     

Share This Page

Loading...