Adobe 10.1 on nexus one


Last Updated:

  1. Jacmeister

    Jacmeister Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    3
    Hi Guys

    new member here, before i install the Adobe 10.1 flash app, can anyone tell me if this is a necessity to view full web pages or does it slow down the overall speed of the browser to make it not worth putting on.


    Thanks
     

    Advertisement
  2. lunatic59

    lunatic59 Moderati ergo sum Moderator

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    30,702
    Likes Received:
    23,296
    It's only necessary if you want to view Flash
     
    Jacmeister likes this.
  3. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,635
    Likes Received:
    192
    Set the plugin options to on demand rather than all the time, that way you don't have to view any Flash content unless you choose to.
     
  4. BiGMERF

    BiGMERF Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    6,079
    Likes Received:
    267
    only drawback is that its a huge file
     
  5. CodeMonkey

    CodeMonkey Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    570
    Likes Received:
    110
    It certainly is - I sacrificed mine for Skype. Just waiting on CoPilot / Swype to implement Apps2SD so I can reinstall Flash..
     
  6. ap3604

    ap3604 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    571
    Likes Received:
    78
    LoL I am the same way when it comes to my Nexus memory. I guard it like nobodies business and always keep it at 80% or above :D

    I don't have flash or skype or documents to go currently on my phone just because I don't use them that much and want my phone to run smooth as butter :cool:

    Of course I could just be crazy (probably the case) but currently the biggest app on my Nexus is Facebook at 3.07mb and I plan to keep it that way ;)
     
  7. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,635
    Likes Received:
    192
    Why not just force things to SD rather than wait?
     
  8. CodeMonkey

    CodeMonkey Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    570
    Likes Received:
    110
    I understand there are some issues with this - ie apps forced across will not update from market unless reinstalled etc?
     
  9. macprv

    macprv Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    337
    Likes Received:
    47
    ^^ nope.. i had no problem at all after changing the default install location
     
  10. Roze

    Roze Hiding behind a mystery VIP Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    9,813
    Likes Received:
    2,183
    Yar...you are weird, mate :p haha the only app that I had to uninstall was Google Earth before it has the ability to move to the SD.
     

Share This Page

Loading...