ADW and turtle photoframe widgetSupport


Last Updated:

  1. dibberly

    dibberly Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    15
    anyone had problems running these 2 together??

    running adw as my homescreen but when i try to load the turtle photoframe...ADW force closes :(

    anyone know of decent alternatives?
     

    Advertisement
  2. slugpace

    slugpace Well-Known Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    33
    An alternative to turtle photoframe or an alternative to ADW, I use turtle pf with live home, no problem. The one thing I would say about turtle is, that it seems to use a lot of battery, so turn the frequency of change down to 9 or 10 seconds. You can always tap the widdget to manually go to next photo.

    Give Live Home a try, it has some awesome transition effects (book, cube are nice)
     
  3. dibberly

    dibberly Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    15
    yea...i used live home but changed to ADW due to the fact i can have the same wallpaper on every screen.

    eg its exactly the same on every page...not where there all slightly different

    looking for a alternative to turtle pf
     
  4. arfanvilla

    arfanvilla Well-Known Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    2
    i use 'big photo frame' app. however if u reduce the columns and rows it crops the picture - it takes a while to get the pic u want on ur screen. try it.
     
  5. sparkdroid

    sparkdroid Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    6
    I am using ADW with Turtle Photo Frame with no FCs.
    (since this is the X10 thread I'm assuming you are on donut 1.6 like I am)
     
  6. rosered

    rosered VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    2,129
    Likes Received:
    317
    Just a random thought... are you using straight ADW or have you got a theme on top... cos the one I tried made it force close quite alot and now I just use the plain launcher.
     
  7. dibberly

    dibberly Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    15
    I am using the MAC os theme i think...will use it standard and see what happens
     
  8. sparkdroid

    sparkdroid Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    6
    I'm using ADW with the "ADWTheme Colorless" theme to make my icons grayscale.
     
  9. huntleth

    huntleth Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    180
    Likes Received:
    25
    Another thought, what other widgets are you running? It force closes for me too and I am running:

    battery life widget
    ^3 Widget
    Extended Controls
    3G Watchdog
     
  10. sparkdroid

    sparkdroid Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    6
    I'm also running "^3" and "Extended Controls" but not the other 2 you list.
     
  11. dibberly

    dibberly Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    15
    i only use battery life widget from your list
     
  12. MrWomble

    MrWomble Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    774
    Likes Received:
    51
    I am using ADW with loads of widget - never have any force close - but there being my answer - i don't run any themes
     

Share This Page

Loading...