After Froyo update, mp3s are here and then gone!Support


Last Updated:

  1. columbia423

    columbia423 New Member

    I've searched and searched for an answer, and even the local store didn't know how to fix this...

    So I updated the phone (Samsung Epic) a few months ago, and I had all of my notifications and ringtones set as custom, mp3 tones created on Ringdroid.

    After a while, I noticed that when the sound was on (not on vibrate) the tones wouldn't ring, and my phone would just silently light up like it was ringing but on mute. So I checked, and it wasn't on mute or vibrate, and my backup alarm, which is one of the default phone tones rang just fine.

    I checked the mp3s in my music player and it gave me the error message "player does not support this audio type"

    I was fine with not having mp3s on my phone, but then it told me that I can't listen to voicemail messages using the voicemail application, which is an issue.

    I restarted the phone, and all was well, then three days later, same issue.

    So I hard reset the phone (backing up all files), and then all was well, and then a few days later, same issue.

    Then I took it to the store, where they hard reset the phone again, and it worked for a few more days, and then again, same issue.

    Finally I realized that when it happened, if I unmounted and then remounted the SD card, it worked for a while, and then stopped again.

    Question: what the heck is happening, and how can I fix it?

    Thank you!

    Advertisement
  2. O-face

    O-face New Member

    I am having the same problem! I tried contacting CS at Samsung on they gave me the same resolves that you have but it's only temporary. I'm still looking for an answer to this!

Share This Page