ahomeGeneral


Last Updated:

  1. lilbballer27

    lilbballer27 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    454
    Likes Received:
    6
    I found ahome on appbrains website, but all of the ones I find say they work for android 1.1 software and then 1.6 software. How can I get it for my droid running 1.5?


    Thanks
     

    Advertisement
  2. Jshizzy

    Jshizzy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    17
    I would try it anyway. I downloaded it and it worked for me and I run 2.1
     
  3. lilbballer27

    lilbballer27 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    454
    Likes Received:
    6
    Which one? There is two. ahome mini and ahome lite.
     
  4. jwmacdon1231

    jwmacdon1231 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    119
    Ahome should already work for 1.5.
     
  5. lilbballer27

    lilbballer27 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    454
    Likes Received:
    6
    Well which one? There are 3 different ones. a paid one, the mini one and the lite one. Anyone know the answer?
     
  6. jwmacdon1231

    jwmacdon1231 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,139
    Likes Received:
    119
    All 3 should work.
     
  7. lilbballer27

    lilbballer27 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    454
    Likes Received:
    6
  8. DaveTheDeceiver

    DaveTheDeceiver Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Where can I go to get it?
     
  9. lilbballer27

    lilbballer27 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    454
    Likes Received:
    6
    I found mine on appbrain.com but its in the marketplace
     

Share This Page

Loading...