alternative method to bootscreenGeneral


Last Updated:

  1. twynn373

    twynn373 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    7
    dont know if this has been posted and i havent seen any thing about this so i thought i'd post it

    an alternative to adb push bootscreen.
    if you have astro manager or root explorer you can...

    mount the zip folder to sd card
    navigate to sd card in your astro or root manager
    cut and paste it into data/local

    and it works just fine.
     

    Advertisement
  2. qwiktune

    qwiktune Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    1
    Question, there is no LOCAL folder under DATA.....also when I do push, it tells me I cant put the file there cuz it is a Directory?
     
  3. twynn373

    twynn373 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    7
    is your phone rooted?
     
  4. qwiktune

    qwiktune Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    1
    no, i just updated it to 2.1 leak 2, non root
     
  5. twynn373

    twynn373 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    7
    i think thats why.
    i just tried the same method on my wifes phone(non rooted)
    and here data file was empty.
    sorry man, i guess the method just works with root.
     
  6. T2noob

    T2noob Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    471
    Likes Received:
    98
    This has been posted many times.......and by the way if you have root, root explorer is that way to go.
     
  7. qwiktune

    qwiktune Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    1
    So i have to do it through the CMD with the adb push? I had a question with that way as well...when I tried it told me that it couldnt start the daemon or whatever. When i tried it on my 1.5 it went through successfully [but it didnt work becuz it doesnt replace the default on 1.5] BUT after updating to 2.1 it isnt working which I thought was weird...
     
  8. twynn373

    twynn373 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    7
    u most likely have to reinstall the drivers for it.
    check post #11: http://androidforums.com/all-things...s-not-working-after-flash-latest-rom-ota.html
     
  9. qwiktune

    qwiktune Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    1
    ...is this only if your running Windows 7? I'm running windows XP, i'll check it out, i dont have the phone with me right now, but i'll check it out tomorrow...anyone with Eris 1.5 who updated to 2.1 [leak 2] get this to work first try? I got it to work on my Eris when it was 1.5 [like i got successful transfer], but nothing shows up cuz apprently it doesnt work for 1.5, however I got these errors tryin to do the same thing to the phone after updating it to 2.1 Leak 2...weird that it isnt allowing it like it did for 1.5
     

Share This Page

Loading...