1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

An MS Exchange issue no one has been able to resolve


Last Updated:

  1. coyotejrc

    coyotejrc New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I hope you all have an idea how to solve this one. So, I've been on tier 2 support with Motorola, Verizon, and my IT staff - no one can figure this one out.

    My droid 2 is synced with exchange in all matters. but, it only syncs 430 of my 3000 contacts.

    I've reset the phone a couple times, checked all the settings on the phone and the exchange server. have no clue how to fix it.

    it's really bumming me out.

    Thank you all.
     

    Advertisement
  2. A.Nonymous

    A.Nonymous Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    7,061
    Likes Received:
    965
    I would try two different things and you may have already tried them.

    1. Sync your account using a phone that fully supports ActiveSync. i.e. a WinMo phone. ActiveSync has issues on Android in some cases. If this works, then you know the issue is just with Android.

    2. Sync your phone using a 3rd party app like RoadSync or Touchdown. This will let you know if it's just an issue with the stock app. I'm assuming you're using the stock app.
     
  3. coyotejrc

    coyotejrc New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0

    Thanks for the response. I am currently fully synced with my iphone. I have been avoiding touchdown, and maybe i'm a purist - because i think that it should sync seamlessly. I'll check it out though. thanks - any other ideas?
     
  4. coyotejrc

    coyotejrc New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    for those interested, i think i found a solution. i updated every contact in my outlook profile (changed the category of the contact). now they are all syncing properly. i wonder what caused the issue to begin with...
     

Share This Page

Loading...