android 2.0 for hero


Last Updated:

  1. acm2117

    acm2117 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    So how is it gonna work? do we have to wait for htc to release an update or could someone just go ahead and flash 2.0 onto it?
     

    Advertisement
  2. lldsandsll

    lldsandsll Well-Known Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    174
    Likes Received:
    1
    this question does not deserve an answer here
     
  3. Dreamliner

    Dreamliner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    691
    Likes Received:
    86
    well...you may be able to flash to 2.0 without sense? make it like a standard android device????

    That would be neat, it would probably be a lot faster.
     
  4. cooolone2

    cooolone2 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    737
    Likes Received:
    65
    Well, then it wouldn't be a Hero then now would it?


    Sense UI is not the issue with the phone... As a matter of fact, if I just wanted any ol' phone, I could have bought any one of 20 different phones. I went for the phone that IS different and it is all because of "SENSE"... lolz...

    So the Hero without Sense would be just any ol' phone...

    Oh, BTW (for Dreamliner), you can turn the SENSE UI "OFF" if it is the source of your phone displeasure... look here in the forums for the instructions on how to. Just a little FYI, hehe...

    Regards

    (Perfectly happy with my Hero and 2.0 or not, doesn't make a difference!)
     
  5. ajuarbe

    ajuarbe Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    I agree! I would rather wait for 2.0 to be made compatible with Sense. Until then 1.5 with Sense is just fine with me.
     
  6. PGR

    PGR Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    145
    Likes Received:
    23
    Maybe I could share your enthusiasm if I could get my phone to recognize the Blaupunkt Bluetooth enabled stereo in my car as a hands-free device. According to two of the largest warranty repair companies in America, the problem is a defect in Android 1.5 which versions 1.6 and later don't have.

    Otherwise I agree with you.

    Pete
     
  7. cooolone2

    cooolone2 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    737
    Likes Received:
    65
    Lol, I goto the HTC site and support, Sprint HTC Hero and it shows a question regarding will the device accept the WinMo 6.5. When ready?..

    WTF? Lol, looking for Android 2.0 info and I saw that... shocking!... Hahaha...
     
  8. PGR

    PGR Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    145
    Likes Received:
    23
    If you're talking about the Sprint Community - Hero forum I saw it. >>shudder<< My Touch Pro has been laughing at me from the desk drawer ever since.

    Pete
     
  9. cooolone2

    cooolone2 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    737
    Likes Received:
    65
    Hahahaha... Yes, I got the chills just thinking about WinMo... Flashbacks too, all unpleasant...

    :eek:
     

Share This Page

Loading...