//android asset/webkit?Support


Last Updated:

  1. NickDroid86

    NickDroid86 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    509
    Likes Received:
    21
    I keep getting this unavailable web page when I go to a website but when I click back it goes to where I want it to go, using dolphin hd.
     

    Advertisement
  2. shadowangel

    shadowangel Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    3
    I get this as well.
     
  3. BringTheRain403

    BringTheRain403 Well-Known Member

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    46
    ditto
     
  4. darreno1

    darreno1 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    489
    Likes Received:
    26
    Same here. I also get it with Skyfire. Don't get it with Xscope though. Still, I prefer to use Dolphin HD as it's noticeably faster. The dev will probably fix it soon.
     
  5. ymDroid

    ymDroid Well-Known Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    245
    Likes Received:
    39
    I installed an older dolphin hd that had the youtube downloader, and I kept getting this message.

    I thought it had to do with the older dolphin hd verision.


    Does anyone have a copy of dolphin with the downloader that works?
     
  6. 10splaya22

    10splaya22 Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    525
    Likes Received:
    51
    Is it something to do with flash?
     
  7. NickDroid86

    NickDroid86 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    509
    Likes Received:
    21
    There its no flash yet unrooted. Nice tiburon. I had an 03 custom gt 6 speed.
     
  8. NickDroid86

    NickDroid86 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    509
    Likes Received:
    21
    Geez this phone is just one big friggen bug... Starting to piss me off.
     
  9. BLK MAJK

    BLK MAJK Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    100
    Likes Received:
    17
    Its not the phones fault. Its the dolphin browser. I have found that the error comes up when you navigate to any thread containing an embedded link to a video (like utube). Im sure this will go away with froyo and flash support.
     
  10. AFAngryWarrior

    AFAngryWarrior Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    255
    Likes Received:
    40
    I get the message with Dolphin, Skyfire and the default browser. It will fully load the page then give me this error so I Have to constantly hit the back arrow to see the page I wanted to see. Hopefully this gets fixed fast.
     
  11. tsanuri

    tsanuri Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    541
    Likes Received:
    44
    +1
     
  12. Yat

    Yat Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Yes I get this too with my Samsung Vibrant.

    No matter the build-in browser, opera or dolphin are the same.

    What exactly cause the problem?
     
  13. Phantom_LS2

    Phantom_LS2 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    150
    Likes Received:
    18
    I get this same error with dolphin, but not with my stock browser. Kinda sucks because I love dolphin. This is my only complaint. I hope they fix this soon!
     
  14. darreno1

    darreno1 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    489
    Likes Received:
    26
    This is now fixed in the latest Dolphin update :) .
     
  15. Phantom_LS2

    Phantom_LS2 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    150
    Likes Received:
    18
    Finally! Thanks dolphin devs!
     

Share This Page

Loading...