android market doesn't startGeneral


Last Updated:

  1. miladgh

    miladgh New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    i recently bought a sony ericsson Xperia X10.
    the android market does not load. i mean the first time it launches, it askes for a google account, and when i enter the username and password, it brings the license agreement. when i accept, it shows a loading screen, and then it pops out of the application! and if i run the market application again, it goes right into the loading page, and again it jumps out of the app.
    i've tried factory reset a couple of times. also i've tried logging in with another gmail account.
    non of these worked!
    i've also tried using a vpn connection and again, no change.
    what should i do?
    it runs 1.6 firmware. and there r no updates available now.
     

    Advertisement
  2. miladgh

    miladgh New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    it turns out that in some countries android market is not allowed!
    that's the reason.
    but it should be ok with VPN though.
    i've searched and i guess phones that are exported to those countries, doesn't have android market installed.
    but my case was kinda weird. cuz it did have the market installed.
    still not sure what's goin on.
    i've heard there's something called debranding, which allows u to install the firmware that was on the phone in other countries. this should solve the problem (iGuess)
     

Share This Page

Loading...