Android Market version and update


Last Updated:

  1. julianb

    julianb Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    2
    Hi all,
    following on a recent topic posted here is my question- how can I find out which version of Android Market am I running? If I go to Market and press "menu" button on the phone none of the options answers to my question.
    My second question is- where is the "Update all" button in the Market. I can not see it anywhere.

    I am running Froyo 2.2, Orange branded Desire, stock ROM.

    Thanks to all for the help.
     

    Advertisement
  2. lorrebreaker

    lorrebreaker Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    10
    Menu, settings, applications, manage applications, market and the version number is top right of the screen that appears.
     
  3. bunnisher

    bunnisher Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    15
    Settings - Applications - Manage Applications - All - Market

    It'll say what version right at the top right. :D


    Nevermind. See post above.
     
  4. julianb

    julianb Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    2
    Ahh I see, thanks guys. As it appears I am running version 1.82.
    What about the "Update all" button in the Market. Why can't I see it in my Market- is it that I need to upgrade to a higher version in order to see it?

    Thanks a lot for the help.
     
  5. dinaro

    dinaro Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Messages:
    214
    Likes Received:
    19
    I'm in the same boat, appreciate if anybody can help us out.
     
  6. flipstream

    flipstream New Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Newbie android user here... did this ever get answered? My wife and I have a Vibrant each..mine has the "update all" button, but hers doesn't... wat up wit dat?
     
  7. kartnite

    kartnite Well-Known Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    6
  8. wingnutta

    wingnutta Active Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    2
    The "Update All" button will only come up if there is more than one update to do? It wont show if there is only one app to update.
     

Share This Page

Loading...