Angry Birds is FREE...Will It Work on The Hero?

Discussion in 'Android Devices' started by Valiant23, Oct 15, 2010.

  1. Valiant23

    Valiant23 Member
    5

    Oct 4, 2010
    6
    0
    5
    http://androidforums.com/htc-desire/199604-angry-birds-out-now-free.html

    Its been posted up on a couple of places that its out for free (officially).

    I managed to download it to my PC, used advice already offered (such as this; Menu > Settings > Applications > tick Unknown Sources) but I'm getting " Parse error There is a problem parsing the package".

    I'm guessing its not compatible with this phone, OR I'm not compatible with modern technology. Anyone want to confirm this please? If its the latter I'd appreciate help.

    Thanks.
     

    Advertisement

  2. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    6,313

    Dec 1, 2009
    12,795
    8,986
    6,313
    UK
    I'd tell you, if I could download it from their servers =/
     
  3. Valiant23

    Valiant23 Member
    5

    Oct 4, 2010
    6
    0
    5
  4. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    6,313

    Dec 1, 2009
    12,795
    8,986
    6,313
    UK
    That's fine :)

    I'll try it in a bit.
     
  5. nedamdam

    nedamdam Well-Known Member
    53

    Feb 21, 2010
    385
    28
    53
    Internet Marketing
    Slovakia
    It ofc works :D. And I think much nicer as the beta :) . Played it a bit at work at lunch. now I am trying to get it from the market :p . So far no luck with titanium will try fastwebinstaller (didnt work last time ... )
     
  6. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    6,313

    Dec 1, 2009
    12,795
    8,986
    6,313
    UK
    Seems to be working for me with fastwebinstaller....

    Downloading now.
     
  7. nedamdam

    nedamdam Well-Known Member
    53

    Feb 21, 2010
    385
    28
    53
    Internet Marketing
    Slovakia

    hehe so slow Xyro :p . Already installed with it (last time I tried something else :p). BUT ITS NOT in the download list...!!!! Checked with tit, its connected... But not on the list. Erased cache and data but its not there :(
     
  8. chunkylover53

    chunkylover53 Active Member
    16

    Sep 5, 2010
    35
    1
    16
    Student
    UK, Surrey
    Just downloaded it :)

    And I am pleased to say it works fine :D maybe slight lag at times but completely playable!!
     
  9. yossarian

    yossarian Member
    15

    Jul 25, 2010
    16
    0
    15
    I got it from fast web installer. One problem with the game I think. Does anyone else see a light blue bar when they zoom out on a level? Happens on every level for me. And some of the structures dont display properly for me. That happens only on some levels, can't remember which.
     
  10. nedamdam

    nedamdam Well-Known Member
    53

    Feb 21, 2010
    385
    28
    53
    Internet Marketing
    Slovakia
    yes, dont worry you are not alone :) (the issues are known)
     
  11. Valiant23

    Valiant23 Member
    5

    Oct 4, 2010
    6
    0
    5
    Ok, if its working on your phones, can anyone tell me what I need to do?
    :thinking:

    I installed the .apk to my phone using HTC sync, which didn't work, so I copied the .apk to my SD card then used 'Andexplorer' to find it and try and install it that way.

    Both times I got "Parse error There is a problem parsing the package"

    Any ideas?

    Do I need to provide more info about my phone? If so, what can I provide to help people to help me.

    Many thanks.
     
  12. nedamdam

    nedamdam Well-Known Member
    53

    Feb 21, 2010
    385
    28
    53
    Internet Marketing
    Slovakia
    What rom (and or android version) do you have?

    And try the fast web install method.
    1. install appbrain app
    2. install fast web installer app
    3. run the appbrain app and sync
    4. run fast web installer
    5. go on your desktop (or browser in hero) . NOT the appbrain APP! to the appbrain page and log in
    6. find the desired game and press install

    Thats it. Should download and install the game. but when you get an error like this there could be some other trouble.
     
    Valiant23 likes this.
  13. Valiant23

    Valiant23 Member
    5

    Oct 4, 2010
    6
    0
    5
  14. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    6,313

    Dec 1, 2009
    12,795
    8,986
    6,313
    UK
    I can't install it either =/

    Fastweb doesn't work, installing normally with the .apk doesn't work and neither does adb pushing it.
     
  15. Valiant23

    Valiant23 Member
    5

    Oct 4, 2010
    6
    0
    5
    ROM/Build Number is :3.35.61.2 CL 196735

    Firmware Version is: 2.1-update1
    ----------------------------------------------------
    Hmmmm.

    I'm off to the footy now.

    I've followed your instructions faithfully (thank you) Nedamdam but I'm struggling to get the process completed.
     
  16. Peji

    Peji Well-Known Member
    35

    Aug 20, 2010
    113
    0
    35
    ehh, what're you guys doing...go get it free from getjar lol, getjar.com, just do it on your phone...go to quick download and type 43600
     
  17. nedamdam

    nedamdam Well-Known Member
    53

    Feb 21, 2010
    385
    28
    53
    Internet Marketing
    Slovakia
    Xyro... works... I have successfully installed it from getjar (yesterday lunch) and then via fast web installer...

    Oh one thing. The appbrain has a nasty habit to make a new list for every new rom you have. So when you sync be sure its the default one also. So the fastweb installer works.

    And again. Be sure to install it from the desktop! NOT from the appbrain APP!

    Peji I do believe thats what they tried to do. But they are getting some kind of error.

    Valiant23 someone suggested the package you downloaded is not valid. TRY to redownload. you too Xyro!
     
  18. bomber12

    bomber12 Well-Known Member
    18

    Feb 8, 2010
    58
    13
    18
    Midlands UK.
    Went to their website. Downloaded the apk to my pc. Transferred the apk to my hero using HTC Sync's app installer.

    Works ok. A little laggy at times.
     
  19. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    6,313

    Dec 1, 2009
    12,795
    8,986
    6,313
    UK
    No matter whether I use fastwebinstaller or get the. ask and install manually (from a few different sources) it tells me installation was unsuccessful.
     
  20. Peji

    Peji Well-Known Member
    35

    Aug 20, 2010
    113
    0
    35
    I was getting the error yesterday as well(apparently too many people were flooding the servers), but at lunch time today when I got home, I tried it again and it worked perfectly. Tbh, idk what to tell you lol sorry :/
     
  21. nedamdam

    nedamdam Well-Known Member
    53

    Feb 21, 2010
    385
    28
    53
    Internet Marketing
    Slovakia
    Well only 2 things come to my mind right now :p

    1. have you enough space? :p (sorry had to ask :p)
    2. What about nandroid and trying another rom? (go go floyo :p)
     
  22. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    6,313

    Dec 1, 2009
    12,795
    8,986
    6,313
    UK
    Yeah, I have like 70MB free on my internal memory. I'll just give it a shot next time I'm flashing a new ROM.
     
  23. nedamdam

    nedamdam Well-Known Member
    53

    Feb 21, 2010
    385
    28
    53
    Internet Marketing
    Slovakia
    Its too good to wait :p . Try it now :p . You has to have some nandroid you could try it on :)

    level 2-12 worst lag ever ...
     
  24. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    6,313

    Dec 1, 2009
    12,795
    8,986
    6,313
    UK
    Fixed it :)

    Unmounting the SDcard from the phone let it install, who'd've guessed.
     
  25. ianm2k4

    ianm2k4 Active Member
    15

    Jun 4, 2010
    32
    0
    15
    Does it actually work correctly? I get the graphics problem!!
     
Tags:

Share This Page

Loading...