Angry Birds now works on 1.6General


Last Updated:

  1. wooks63

    wooks63 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    201
    Likes Received:
    19
    Rovio have just released an update to angry Birds (available in the Market), and it now works on the X10 with 1.6.

    There goes my life for the forseeable future!
     

    Advertisement
  2. billytrueblue

    billytrueblue Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    2
    lol how good is that :)

    just started playing it, looks like it could take me away from farmville for a while
     
  3. Smoked

    Smoked Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    247
    Likes Received:
    18
    I will have to check this out...I have no idea what you guys are going on about :D
     
  4. x10iii

    x10iii Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    4
    wait, ru guys talking about the lite version for 1.6, or a full version?!
     
  5. wooks63

    wooks63 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    201
    Likes Received:
    19
    The full version.
     
  6. x10iii

    x10iii Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    4
    holy shitt!!!
     
  7. Merolas

    Merolas Well-Known Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    413
    Likes Received:
    29
    yea! with 45 levels...not 15
     
  8. Zebadee

    Zebadee Active Member

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    5
    See, it's news like this that makes me happy :)
     
  9. highaltitude

    highaltitude Well-Known Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    241
    Likes Received:
    11
    Uh, 45?? LOL, when I downloaded and installed it the description says 195 levels!
     
  10. Timbits93

    Timbits93 Member

    Joined:
    Aug 24, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    It says 45 NEW levels, not 45 levels haha.
     
  11. CuBz

    CuBz Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    230
    Just checked, and it is in fact 195 levels
     
  12. Zebadee

    Zebadee Active Member

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    5
    Downloaded Angry Birds last night and played it for a wee while, also played it at lunch today and all was going well.

    Though over the past hour I have tried to open it a few times for a wee shot, only to be greeted by a black screen. I can see the adverts coming up in the top right corner but the game screen is just loading?

    Has anyone else been experiencing this problem?
     
  13. x10iii

    x10iii Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    4
    yeah same problem here.... black screen whenever i open it.... any solutions?
     
  14. Wisenos

    Wisenos Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    519
    Likes Received:
    23
    game starts but get stuck on "level selection page"
     
  15. Zebadee

    Zebadee Active Member

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    5
    Sadly I haven't found a solution yet, still looking though, so hopefully get it working soon
     
  16. Juglistrix

    Juglistrix Member

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    im on 1.6 and i downloaded the game yesterday .. and its been working well so far .. I hope i dont have any problem later in the game . But the game is Awesome !!!!
     
  17. CuBz

    CuBz Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    230
    If ads are causing problems, root your phone, and download Adfree free from the market :)
     
  18. Eddie_Brock

    Eddie_Brock Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    8
    The game has been working great for me on vanilla 1.6 firmware. Its a lot of fun and has been draining my battery at a steady pace.

    One issue I have had with it, is when I 'multitask' out, ie to take a phone call, check email, when I come back to the game I get a black screen (can still hear the sfx), and have to do a Force Close thru ATK.

    Hopefully this is addressed in another update.

    I'm very surprised we didn't get the Lite version, instead we get the full version, ad-supported. I'm less likely to pay the $1 now that I already have full access to the game.
     
  19. uchi

    uchi Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    2
    im having a similar problem. even if the screen locks or if i leave the game for something i have to kill it with app killer otherwise it bring me back to thepause menu and i cant control it at all, its just frozen there. other than that its god damn addicting.
     
  20. Zebadee

    Zebadee Active Member

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    5
    Since making my posy, it seem's that it is now working again. Haven't done anything to fix it myself, just seems to have started working on it's own...
     
  21. Wisenos

    Wisenos Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    519
    Likes Received:
    23
    same over here
    fixed itself :D
    now i can enjoy alot of levels :D
     
  22. uchi

    uchi Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    2
    im stuck on level 15 i think it is of the first stage. the one where there are 3 towers and one of those green things is right under one of the towers. any tips?
     
  23. wooks63

    wooks63 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    201
    Likes Received:
    19
    I've got 3 stars on that level :D

    The way I (think I) did it is to concetrate on knocking over the first tower which then created a dominos effect.

    As far a issues with it hanging if you multitask out of it, I get this as well. I just run my task killer and it runs fine again. Also, if you exit out of the game properly by going to the main menu and pressing the back button and saying yes to the exit prompt, then the game starts up fine again the next time.
     
  24. Zebadee

    Zebadee Active Member

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    5
    You guys got many Golden Eggs yet?

    Just completed leve 1- 8 and got my 2nd GE :D
     
  25. uchi

    uchi Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    2
    i got through it, god damn this is addictive, lol
     

Share This Page

Loading...