Annoying drop downs in this site


Last Updated:

  1. Hawker

    Hawker Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    4,091
    Likes Received:
    1,907
    How annoying are these automatic drop downs that go along the top of the page of this site now. (ie. Home, Carriers, Phones, etc..)

    Muchly annoyance. Preferred it the way it used to be.
    :banghead:
     

    Advertisement
  2. Logan47

    Logan47 Disabled

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    306
    Likes Received:
    75
    Very much so, they descend on every occasion my mouse brushes past them. First visit of the day they always catch me out. I could block them with noscript but it also disables some other useful functionality from the site.
    Mobile browse happily no problems...
     
  3. Calvo1

    Calvo1 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    275
    Likes Received:
    78
    A+1 for this....really annoying. Love the site though
     
  4. vosg

    vosg Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    351
    +1, it's terrible indeed.
     
  5. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,755
    Likes Received:
    8,878
    +1 Hopefully we'll get a delay between mousing over and them opening added, like the old navy bars used to.
     
  6. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Still no movement on this?

    It's getting annoying.
     
  7. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,452
    Likes Received:
    18,731
    I've passed this along with the rest of the template feedback, I'll ask if they've had a chance to look at it. I'd like a delay, too.
     
  8. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique VIP Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    19,891
    Likes Received:
    6,119
    Agree they're annoying. Now the links are broken. Is work being done on them? (or is it possible my AdBlock is killing them)
    [​IMG]
     
  9. MacFett

    MacFett Well-Known Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    3,236
    Likes Received:
    740
    All of the links appear to be broken for me as well.

    I've been wanting to post this for a while, but have just decided to deal with it. But after seeing all of the links are dead I realize there is no point to this at all. Please add a delay or enable us to disable them if we so decide.
     
  10. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,452
    Likes Received:
    18,731
    What links are broken?? They are all working for me. I had found broken ones after the first time it was mentioned and those all got fixed - but not seeing any now.

    Which?
     
  11. MacFett

    MacFett Well-Known Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    3,236
    Likes Received:
    740
    I just cleared my cache to be sure. So far I've found the Asus Transformer Prime and Asus Padfone (both under tablets) to be broken.
     
  12. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique VIP Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    19,891
    Likes Received:
    6,119
    Links are now working. Don't know if it was temporary or what.
     
  13. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Any update on the drop-down speed issue?
     
    NightAngel79 likes this.
  14. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,452
    Likes Received:
    18,731
    I've asked about it a couple times, told to hold off as the dev is on a project. Remind me after a little time.

    Thanks!
     
  15. SamXp

    SamXp Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    433
    Likes Received:
    53
    This is awful. I hardly come to this site any more because of it. Each time I open a page, it drops down all the menus.
     
  16. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    I use tapatalk more often now.
     
  17. MacFett

    MacFett Well-Known Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    3,236
    Likes Received:
    740
    Not an option on my notebook.
     
  18. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Unless it runs windows then you can install the bluestacks platform that will run tapatalk (yes I have ;) )

    However, quite right if it runs Linux
     
  19. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,452
    Likes Received:
    18,731
    Asking for a delay..
     
    NightAngel79 and MacFett like this.
  20. MacFett

    MacFett Well-Known Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    3,236
    Likes Received:
    740
    I don't know if anything was changed, but it seems there is now a delay on the dropdown going away instead of appearing. When I accidentally mouse over it it doesn't always go away when I move the mouse away from it. It will go up and then drop right back down and stay making it impossible to get to the navigation bar (user cp and others) as well as the reply button and depending on the dropdown it also covers the first post.
     
  21. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,755
    Likes Received:
    8,878
    It still appears/disppears instantly for me on chrome and firefox. I'm not sure what's going on there.
     
  22. agentc13

    agentc13 Daleks Über Alles VIP Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    7,916
    Likes Received:
    5,482
    Same for me.
     
  23. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,452
    Likes Received:
    18,731
    I asked for a delay and he misunderstood and slowed the effect of the drop down and draw up, but not a delay on when it starts.

    So I had him revert it, and he should put the delay in effect in the morning. :)

    It will be minimal. Very minimal. Basically, I've said it needs only be long enough to allow the mouse to naturally pass over without triggering it, but no more.
     
    bberryhill0 likes this.
  24. MacFett

    MacFett Well-Known Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    3,236
    Likes Received:
    740
    I thought something was fishy.

    Can't wait.

    Would it be possible for there to be something in the User CP where you can specify the delay? Where it is set to start at .75seconds or something and you can increase it to 3600seconds?
     
  25. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator Moderator

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    22,272
    Likes Received:
    7,519

    So is it just me or is it still popping up instantly?
     

Share This Page

Loading...