Annoying Text messaging problemSupport


Last Updated:

  1. forevr5688

    forevr5688 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    My wife and I both have Droid X's. When we text each other, it no longer shows the contact name and picture but rather the phone number @vtext.com (xxxxxxxxxx@vtext.com). Also, whenever I reply to her it create another discussion thread on her phone with my message in parenthesis and without. For example, if I reply to her message saying ""test" you will see it look like this on her phone: (test) test It is very annoying. Not sure why that started happening. Any ideas? I don't have that problem with any one else in my contacts.
     

    Advertisement
  2. asiaw

    asiaw New Member

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    My friends text comes up that way. We don't know how to fix it. It started when he texted me from verizon website and I tried deleteing his number and everything. Its very annoying.
     
  3. tmcdonal

    tmcdonal Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    3
    Bump to see if anyone has a resolution for this. My wife and I got new Android phones, me a Casio Commando and she a Droid X2. I had her mobile number in my contacts, and on her first text to me, I received it as xxxxxxxxxx@vtext.com as well. I initially thought it was something she set wrong, but I now think the @vtext.com email address is stored/remembered somewhere in my phone.

    I've tried multiple things, but the clincher was when I deleted her contact info, deleted the thread, and created a new message. I manually entered her number as To: xxxxxxxxxx, sent a test message, and it instantly shows as xxxxxxxxxx@vtext.com.

    I've tried and uninstalled Handcent and Go SMS Pro, but those and the native messaging all do the same thing. Any ideas?

    -Tom
     
  4. tmcdonal

    tmcdonal Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    3
    Here's a follow-up to this. Due to this and one other annoying problem (pictures sent through messaging would show as 20 second videos - 10 seconds of black, then 10 of the picture), I resorted to a factory reset. Since that time, all is working as expected.

    Although I was dreading it, it wasn't all that painful. I use Titanium Backup and after the reset, was able re-install all of my apps and settings relatively quickly. Having those annoyances gone was definitely worth it.

    -Tom
     

Share This Page

Loading...