Any activesync users out there?


Last Updated:

  1. goDroid

    goDroid Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    2
    Was thinking about setting up activesync on the Hero. Anyone else using it? Thoughts?
     

    Advertisement
  2. schnelle34

    schnelle34 Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    My admin finally got active sync up and running on our 2003 exchange server. the native android app works great for me but i've read many others have had trouble getting it to sync.
     
  3. SamuraiBigEd

    SamuraiBigEd Under paid Sasquatch! Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    4,181
    Likes Received:
    2,088
    Activesync is Microsoft and therefore not compatible, it syncs with WinMo, unless someone has come out with something new I haven't heard of.
     
  4. goDroid

    goDroid Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    2
    yeppers....it works...and is compatible.
     
  5. SamuraiBigEd

    SamuraiBigEd Under paid Sasquatch! Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    4,181
    Likes Received:
    2,088
    How, Activesync & Mobile Device Center (activesync on Vista) won't recognize my Hero.

    On edit: I see now, it is only through an Exchange Server, not direct to PC, which does me no good.
     
  6. matty032

    matty032 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    302
    Likes Received:
    12
    Activesync works just fine on my Hero, using the stock email app. I use the direct push.
     
  7. dhero

    dhero Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    4
    On the Hero, it's in Settings | Data synchronization | ExchangeActiveSync ...
     
  8. SamuraiBigEd

    SamuraiBigEd Under paid Sasquatch! Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    4,181
    Likes Received:
    2,088
    Yes, but that is only for Exchange Servers, not syncing direct to Outlook on your PC, which I am sorely missing. I am a one man operation and don't want the expense of an Exchange Server.
     
  9. peck1524

    peck1524 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    15
    Works fine for me through the exchange server at work.
     
  10. nick325i

    nick325i Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    491
    Likes Received:
    189
    If you have an HTC android phone you can sync with outlook through HTC Sync.
     
  11. dhero

    dhero Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    4
    You can sync Calendar and Contacts to Outlook, but not email ...
     
  12. SamuraiBigEd

    SamuraiBigEd Under paid Sasquatch! Moderator

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    4,181
    Likes Received:
    2,088
    You can do a one-way sync, IF you can even get it to work (I have tried everything and it will not work), but it will not upload new contacts from your phone to Outlook.
     

Share This Page

Loading...