Any Froyo bugs?Support


Last Updated:

  1. SFWB

    SFWB Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    427
    Likes Received:
    27
    Did the update and everything is great except one glitch. My modified blue eye live wallpaper started acting up. Top 1/3 went black, but my icons were still there. I switched back to the factory live wallpaper. Seems ok so far. Anyone else see any minor glitches yet?
     

    Advertisement
  2. aiqbal09

    aiqbal09 Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    when i go to battery manager and click on the batter it force closes
     
  3. Jbeabs

    Jbeabs Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I cant find flash player on the market and I cant get app brain to download it for me but that is it.. I am not rooted so that may be minor issue
     
  4. Paznos

    Paznos Well-Known Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    499
    Likes Received:
    214
    Flash is already installed.
     
  5. aiqbal09

    aiqbal09 Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2

    flash is built in so no need to download
     
  6. jreed2560

    jreed2560 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,922
    Likes Received:
    439
    I'm noticing my wifi will connect, but I get no internet access
     
  7. Paznos

    Paznos Well-Known Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    499
    Likes Received:
    214
    no wifi issues here.
     
  8. labeledbass

    labeledbass Well-Known Member

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    354
    Likes Received:
    26
    Only thing I've found so far is in CAMERA when selecting EFFECTS there is horizontal lines from any white object, when selected or exited it goes away.
     
  9. farrellcollie

    farrellcollie Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    4
    I think others who know these things have stated flash is already in the update. It seems to be working for me and I did nothing but do the update. Have you tried a flash site to check to see if you have it?

    sorry - I see while I was typing others answered
     
  10. jreed2560

    jreed2560 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,922
    Likes Received:
    439
    this sucks. when I try to change the ad hoc channel it force closes
     
  11. jreed2560

    jreed2560 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,922
    Likes Received:
    439
    Reset the router. Now all is well :)
     
  12. Paznos

    Paznos Well-Known Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    499
    Likes Received:
    214
    Nice good to hear :)
     
  13. ashb

    ashb Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    I'm having serious problems. The phone will run smoothly right after boot up, then it will lag horribly for a bit, then back to running smoothly, then back to lagging, etc. I thought it was due to the syncing, so I turned that feature off. But the problem still persists. If I let the screen time out, sometimes it won't turn back on or it will turn on at very low brightness and won't respond to touch. The phone will then reboot itself. Basically, I can't do anything with it at this point. I may try a factory reset but it will still be running 2.2. Not sure what to do from here.
     
  14. rog0003

    rog0003 Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    A bit buggy here as well. Still won't load any of my media files.
     
  15. lexluthor

    lexluthor Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    4,161
    Likes Received:
    402
    Not sure if a bug or just different behavior, but when you go into the applocker, scroll down some, then go back to home, then back to applocker screen, you wind up back at the top. Previously, your position in the applocker was remember.
     
  16. Greavous

    Greavous Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    589
    Likes Received:
    67
    I cant seem to access my SD card via my PC/USB now. ive restarted the phone and that didnt help.

    UPDATE
    Went to the Motorola site and got the drivers for the phone and reinstalled them. After a reboot live was good again.
     
  17. androidb

    androidb Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    11
    100% no problems here. Froyo is awesome on this phone. No comparison to the Droid 2.
     
  18. chrlswltrs

    chrlswltrs Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    6,728
    Likes Received:
    1,790
    Same here, and I kept root and all my root apps still work great too
     
  19. DrJD

    DrJD Well-Known Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    109
    Likes Received:
    8
    Took about 45 minutes for me but they did end up showing up, so just give it time!
     
  20. DrJD

    DrJD Well-Known Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    109
    Likes Received:
    8
    Anybody else noticing the chance with the lock screen? There doesn't seem to be an option to lock the screen without a passcode and have the passcode kicking after X minutes... Am I just being dense?
     
  21. ashb

    ashb Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    I'm flashing back to 2.1 and trying again.
     
  22. Droid Samurai

    Droid Samurai Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    6
    Mine was working fine untill I read this, then it started crashing.... JINX!!! XD EDIT: Now it's working fine again after a reboot, interesting this is, indeed. Also, getting hang ups here and there, something that never used to happen with 2.1
     
  23. bosox2k1

    bosox2k1 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    279
    Likes Received:
    25
    Noticed my GPS icon in the status bar is always present regardless if GPS is on or off.

    Verified that the switchpro widget works, the status bar just never updates. Probably have to do a reboot.
     
  24. chrlswltrs

    chrlswltrs Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    6,728
    Likes Received:
    1,790
    I just tested mine, and no problems here.
     
  25. cdtdelta

    cdtdelta Active Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    2
    Has anyone had the Google Navigation issue where the app just closes and the phone turns off (It's still running in the notification bar)? I know it was an issue with 2.1, just wondering if it was fixed in 2.2

    I updated to 2.2, but I won't have a chance to test Navigation until later this evening (on the way to the airport).
     

Share This Page

Loading...