Any one running a ROM with the new Sprint update on it?


Last Updated:

  1. mroien

    mroien Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    I'm running an older version of MaDoCo 1.1 and it still runs off the old firmware and want to know if anyone has a new rom that has the new firmware on it? I have tried to install MaDoCo 3.0, but it seems to not work. It freezes at htc screen.
     

    Advertisement
  2. nick325i

    nick325i Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    491
    Likes Received:
    189
    Fresh rom .6 was good from xda.. check some of the other threads
     
  3. dhinez

    dhinez Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Messages:
    204
    Likes Received:
    12
    I believe the on Rom that runs off firmware update 1.56 is Fresh 0.6 and above. It's built for the firmware update. I currently run Fresh 0.7 with clear theme. There is a patch for 0.7 but that can be flashed after you install/flashed Fresh 0.7 onto the phone.
     
  4. mroien

    mroien Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Does it matter what recovery I am using? Whenever I try to install fresh 0.7 ROM it freezes at the htc screen. Do you have any input to help with this problem? I am using the heroc recovery.
     
  5. Penny

    Penny Well-Known Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Hey guys I am looking for fresh rom 0.6 can someone please direct me there? I have searched google and for some reason it doesn't come up. Thanks
     
  6. mysticmead

    mysticmead Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    1,348
    Likes Received:
    175
  7. Penny

    Penny Well-Known Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    never mind I found it..
     
  8. romeosidvicious

    romeosidvicious Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    270
    Likes Received:
    58
    I am running Fresh 0.7 without any issue. You have to run the update.zip that's linked in the post on XDA and found on geekforme but if you do it works just fine. I like Fresh because of the optimized stock apps.
     

Share This Page

Loading...