Any way to change stock launcher apps?


Last Updated:

  1. Uzza

    Uzza Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    20
    I changed my browser from the stock to Operah. But everytime I hit the browser in the launcher it opens the stock one first.

    Any way to change it?

    I tried the other launching programs, I didn't like that I couldnt use the widgets that come with the phone :(
     

    Advertisement
  2. mkeath

    mkeath Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    15
    There are guides that detail how to change the icons on the dock. Google should be your friend here.
     
  3. danbee46

    danbee46 Member

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    I believe you can't just hit the widget named "browser." That one will always open the stock browser. You have to hit the widget for the new browser you have downloaded.
     
  4. djgibbsjr

    djgibbsjr Active Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    3
    Very easy. Open the applications menu, hit menu and change view type to customizable grid, then hit menu again and choose edit. You can change every icon in the dock besides the application one, hope this helps
     
    mikaru and Uzza like this.
  5. Uzza

    Uzza Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    20
    Thanks Dj,
    I gave you offical thanks as well.

    much more helpful then "google it" which for Very basic questions is a good answer, but I did trying to google this one and couldn't
     
  6. djgibbsjr

    djgibbsjr Active Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    3
    your very welcome, but never underestimate the power of google. Google figured out dinner for me tonight, lol
     

Share This Page

Loading...