anybody using htc magic from other carrier than from t-mobile ???need helpSupport


Last Updated:

  1. symond

    symond Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    2
    i just wanna if t-zones works with it or not if you htc magic from somewhere else like rogers canada or from uk...just wanna know before buy that

    so please let me know if u know about it

    thanks

    i know it doesnt work if you buy it from us t-mobile but just wanna know about from other countries thanks
     

    Advertisement
  2. xmastree

    xmastree Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    11
    I'm not really sure what you're asking, but I have a Magic (badged as Vodafone) and it works fine on Talk Mobile here in the UK.

    Does that help?
     
  3. knc47

    knc47 New Member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I am using a Rogers Magic on at&t. It works flawlessly. Had to change a couple of settings but that was it.
     
  4. symond

    symond Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    2
    oh i c

    the only reason im asking is that t-mobile has magic too which is called mytouch 3g and they blocks the 5.99 internet if u have magic from t-mobile but i wanna see if i get the same device from the diffrent networks is it ganna work or not thats all

    thanks again pplz for helping
     
  5. cookie11

    cookie11 Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2009
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    i've got a vodafone magic & using o2 sim everything works perfectly.
    i did have a bit of trouble setting the settings up for the internet but that works perfectly now.
     
  6. jsm374

    jsm374 Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I have an HTC G1 (Dream/Magic whoever you want to call it) and I use it just fine on AT&T. The only thing is I can't use 3G for data as AT&T uses different bands than T-Mobile from where the phone came. So the only downside for me is the slower data rate.
     
  7. jimf42

    jimf42 Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    I have an unlocked Rogers Magic which I am using on AT&T. Everything on the phone works.
     
  8. pentacle

    pentacle New Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I'm on a t-mobile phone with vodafone simcard and CM 6 running on it:p
     
  9. vivia

    vivia New Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I am using a HTC MAGIC(TIM EDITION),and it works fine on China Mobile.
     

Share This Page

Loading...