1. Tablet future looks bright! Read more about: Alcatel Xess | Samsung Galaxy View
    New Forums: Alcatel Xess | Samsung Galaxy View
    Dismiss Notice

anyone else experiencing lag?Support


Last Updated:

  1. FutureMD

    FutureMD Active Member

    I was experiencing some issues with my infinity so I performed the recommended factory reset. Now I am still experiencing lag of a few seconds when launching apps, random shut offs 1-2x/day, plus slow web page loading. Currently running jb. Anyone else having these issues and figure out what to do bout this?

    Advertisement
  2. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!! Moderator

    no lag here. at first though with JB once it finished booting up, it was kind of laggy. but now a day in, it seems to be lag free. been running great so far. try clearing cache for each app that you are having issues with and see if that helps.
  3. snuggles

    snuggles Well-Known Member

    After JB all was good but now EVERYTHING lags.......WTF!

    I just typed an Internet search in Google and it literally took 3 seconds to put the info I typed in the search box!
  4. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Several fixes to try.

    1. For (stock) browser related lag / slowness, see Make the stock browser *scream* in Jelly Bean! - xda-developers
    2. For general Infinity lag, two possibilities:
      • Disable bloatware (no root required, you can do it from Settings --> Apps --> All tab - see Disable Apps (Bloatware) to speed-up and stabilize! - xda-developers
      • Factory Reset and re-load all your apps - it's been shown to fix more than a few issues with JB, as ICS specific apps (particularly updates from the market) may be interfering with operation.

    HTH
    ocnbrze and siggy1964 like this.
  5. siggy1964

    siggy1964 Well-Known Member

    I am also experiencing lag now. It takes awhile for me to be able to scroll down after I open a new page. I haven't tried anything listed above yet.
  6. FutureMD

    FutureMD Active Member

    Did all those things... Even disabled the active desktop. Things are not much better. Newly opening apps can take 4-7 seconds (google Now on the long end of things), and the recently opened tab doesn't load smoothly (apps will chunk in from bottom to top). It's getting annoying. Has anyone found a fix?
  7. Anachronis

    Anachronis Member

    Not me. I have the same issue + the typing lagg occurs in all text sektora. Im sending mine to asus

Share This Page