Anyone else having problems sending yahoo mail through 3g


Last Updated:

  1. nicenswift

    nicenswift Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    4
    My yahoo email has been working fine since i set it up 3 weeks ago.

    But startying yesterday afternoon i cannot send when on the mobile network but can when on wifi.

    The outbound email server I have set to send to is plus.smtp.mail.yahoo.com port 25

    Anyone else noticed the issue. ?
     

    Advertisement
  2. nx1977

    nx1977 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,419
    Likes Received:
    172
    I now get login fail when trying to access my yahoo mail.
     
  3. snowmobile

    snowmobile Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    479
    Likes Received:
    92
    Mine seems to be working fine. I have the following outgoing server settings:

    smtp.mail.yahoo.com port 465
     
  4. nx1977

    nx1977 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,419
    Likes Received:
    172
    What incoming? The IMAP that's being working fine for months no longer work.
     
  5. snowmobile

    snowmobile Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    479
    Likes Received:
    92
    imap-ssl.mail.yahoo.com port 993

    If that doesn't work have you tried using the Yahoo Mail app?
     
  6. quad

    quad New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi

    I noticed something similar with the yahoo servers used for Nokia Messaging. I used to use Messaging on my N95, which seemed to a specific IMAP server - nokia-prem.imap.mail.yahoo.com /SSL /993. NB this only works if you've signed up for nokia messaging (don't think you need a nokia phone). This server used to work fine on the Desire mail app.

    Was working fine with the HTC mail app until Wednesday, since then it has given 'login failed' messages. Yesterday it worked, and today it has given up again. On the account settings it gives an 'authentication failure' message. Tried on the N95 again, and it does work, so don't know what is wrong.

    Tried switching to the mobile imap & mobile pop server without success, not yet tried the 'regular' pop server I use on outlook.

    On T-mobile UK
     
  7. nx1977

    nx1977 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,419
    Likes Received:
    172
    Not working with the ssl IMAP either :(
     

Share This Page

Loading...