Anyone else with Unrevoked3 getting a Triangle error when updating OTA 2.2


Last Updated:

  1. simonedwards0947

    simonedwards0947 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    2
    I downloaded the update but it wont let me install.. gives me a tri-angle error
     

    Advertisement
  2. brianu16

    brianu16 Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    3
    yes anybody tried pulling the battery yet? i've been at this for 1 hour
     
  3. brianu16

    brianu16 Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    3
    pulled battery booting up now..
     
  4. Namek

    Namek Member

    Joined:
    Sep 9, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I pulled my battery after waiting for 45 mins. It reset back to 2.1.
     
  5. malibu23

    malibu23 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    17
    wtf...im stuck on the update screen too.
     
  6. simonedwards0947

    simonedwards0947 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    2
    I pulled my battery. It booted up like normal

    I think it has something to do with the unrevoked3 but I'm not sure..

    I'm trying a factory data reset
     
  7. nethed

    nethed Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    8
    Same thing here. This is uncomfortable. I called the Sprint Tech Support line. They said "go to the store"

    Damn
     
  8. malibu23

    malibu23 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    17
    how can we un-unrevoke then?! wtf!
     
  9. Rdot9

    Rdot9 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    24
    my only guess is factory data reset. that's supposed to wipe everything off. then update.
     
  10. brianu16

    brianu16 Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    3

    Is there a way to go back to stock os?
     
  11. nethed

    nethed Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    8
    I'm trying to do the manual update. Booting into recovery mode, telling clockwork to boot from the update.zip on the SD card.

    Tried a factory reset, and that didn't do anything to help.
     
  12. simonedwards0947

    simonedwards0947 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    2
    Downloading stock RUU right now to see if that works
     
  13. woofermazing

    woofermazing Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    42
    At the triangle screen, hold down the raise volume rocker and tap the power button. Does anything happen?
     
    EarlyMon likes this.
  14. brianu16

    brianu16 Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    3
    no
     
  15. Rdot9

    Rdot9 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    24
    i did the manual update and still have the superuser icon in the apps page, so i dont think that gets rid of it.
     
  16. woofermazing

    woofermazing Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    42
    You might be able to install it through the bootloader. Turn the phone off, hold down the volume down rocker and power the phone up. Go into recovery and install the zip.

    Edit:

    Yea, pretty much that.

    Here's the RUU's if you'd rather just go back to a completely stock phone and then update. I would not give up root so easily though, there is no guarantee this froyo release will ever be exploited.

    http://shipped-roms.com/shipped/Supersonic/
     
  17. malibu23

    malibu23 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    17
  18. pwnst*r

    pwnst*r Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    912
    Likes Received:
    206
    unrevoked3 ft...w?
     
  19. simonedwards0947

    simonedwards0947 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    2
  20. jonsdad

    jonsdad Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    2
    which zip?

    Do you know where OTA puts the update?

    I guess I can use the earlier leaked version of 2.2.


     
  21. VGPOP

    VGPOP Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    588
    Likes Received:
    64
    Is the triangle red?

    If this is the case, you need to continue hitting UP volume and POWER button at the same time until you get window to install update.zip

    At least that's what I did. But I did a manual update, tonight's update was OTA.
     
  22. atypical1

    atypical1 Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    5
    Why would you OTA your rooted phone when there are so many ROMs out there that are based on 2.2? Why not just flash one of those? I'm running Fresh 3 (beta, I need to download the real one sometime) and it works wonderfully. I'm also using UR3 fwiw.

    Which ROM were you using?

    james
     
  23. malibu23

    malibu23 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    17
    roms arent 4 everybody. they all have lil quirks.
     
  24. zadillo

    zadillo Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    5
    I'm seeing a white trangle with a yellow exclamation mark. And hitting up and power don't do anything.

    At this point I'd be glad to wait to find out what to do to just upgrade to 2.2 with unrevoked 3 in place.
     
  25. simonedwards0947

    simonedwards0947 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    2

    I agree... I'd rather have stock apps on my phone than have to dick around with custom roms and re-flashing and shit like that

    I tried unrevoked to save battery with setCPU but it didnt make that much of a difference.. I just re-flashed to stock RUU and update so far is working

    I experienced a rooted phone and I'm just going to stay stock now
     

Share This Page

Loading...