Anyone having this browser issue? Help!Support


Last Updated:

  1. joeyb24

    joeyb24 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Whenever I'm trying to sign in to a webpage or enter a zipcode to locate a store the browser won't send the information through. When I click on send,search,or login nothing happens.It's frustrating when you're on the road and need to find something. I'm using the stock browser.Anyone else having this issue? Anyone know how I can fix this.I love my Droid X but this is starting to bother me.I appreciate your responses!!
     

    Advertisement
  2. chris3145

    chris3145 New Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I'm having the same problem. Hitting buttons on webpages often does nothing.
    The browser also loads webpages partway and just stops. Facebook in particular is downright terrible: some buttons never appear; some pictures load in album view but not others; and I have to click on a picture once, close the empty window that appears, and then click the picture a second time to view it.

    I'm getting around it by using another browser (Dolphin HD, which is free) when the stock browser won't work on a particular page, but I really would like to use the stock browser instead.

    Anybody know how to fix these issues with the default browser? I've tried clearing my cache, and I only browse with one window at a time. I also usually browse over wifi, but that does nothing to help the problem.
     
  3. Sir Barnabas

    Sir Barnabas New Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I am having the same problem. When I quit the browser and start it up again that fixes it but I don't want to have to do that. Any help would be greatly appreciated.
     
  4. Firespyer

    Firespyer Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I have the same issue also happens with links, also happens with Dolphin HD
    It stops sending and receiving data at around 10% and then just does nothing, its like the connection gets hung.
     
  5. claire t

    claire t Member

    Joined:
    Aug 10, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    I've been having this same issue for a while. With stock and Dolphin browsers. Have fiddled around with java script and page settings. My last phone, LG Ally, didn't have this issue--still have it and checked the settings on there to make sure they were similar to my DX settings. For me it's my company's webpage for work--can't get past a certain point for information input.

    Anyone have any ideas for a fix?

    Thanks.
     

Share This Page

Loading...