1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

anyone help with google voice?[Fixed]


Last Updated:

  1. Shead77

    Shead77 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    First I know that this is a forum for Droid and not Google Voice, but I cant find help anywhere.

    Second I now know why Verizon left this phone untouched...they wont help. But nor will Google.

    I have a Droid and a Google Voice Account. I signed up with Google Voice and Got A GV #. All I am wanting to use GV for right now is the Voicemail. But I would like to use this with my Verizon number. I set up everything and now I get a busy signal when trying to access voicemail. Callers can leave a message but I cannot retrieve them. I cant do anything. It wont switch back to my Verizon VM either.

    I guess I need to know how to set this up so it works with my Verizon #. Any help would be appreciated as Verizon tells me to call Google and Google tells me to call Verizon...

    Any ideas?
     

    Advertisement
  2. DroidJnkie

    DroidJnkie Well-Known Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    347
    Likes Received:
    2
    When I signed up for GV, I did not accept a GV# but ported my own Verizon # instead. I know that this results in not getting as many features (which ones, I don't know), but voicemail works just fine.

    Maybe getting rid of the GV# and porting over your real # would do the trick.
     
  3. Shead77

    Shead77 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Thanks For the quick response but I have finally figured it out.

    PLEASE CLOSE THREAD
     
  4. DroidJnkie

    DroidJnkie Well-Known Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    347
    Likes Received:
    2
    well, at least tell us what the solution was BEFORE YOU CLOSE THE THREAD
     
  5. Shead77

    Shead77 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    HAHA ya sorry...I just went to Google Voice on my computer and clicked the Deactivate by my cell number. It told me to dial *73. I did. Then I clicked Activate it told me to dial *71xxxxxxxxxx. (the exes being my Google Voice number). I did and it works fine now....

    The Problem was I was trying to set it all up from my phone and everytime it would want to activate my Google Voice for voicemail it would throw a popup window saying I needed to dial *71xxxxxxxxxx ( the exes being my actual phone number from my provider).

    So the solution is to dial *71 with your GV # NOT your actual Cell # from your provider.
     
  6. DroidJnkie

    DroidJnkie Well-Known Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    347
    Likes Received:
    2
    Great to hear it got taken care of! :)
     

Share This Page

Loading...