Anyone Hotspot Successful?Support


Last Updated:

  1. aford89

    aford89 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Has anyone found a work around in being able to hotspot with the attain successfully on a computer. i Know it works with tablets but i cannot get it to work on a computer. i changed the UA to android in chrome and i can still only get to Facebook, Youtube, Netflix

    Cannot browse anywhere else i am using the wireless tether (root Required)
     

    Advertisement
  2. Huggies

    Huggies Member

    Joined:
    Mar 5, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    5
    Are you using the 1 click tether that is free in the market? If so I'm using it and it works fine you might want to try planet its free in the market and see if that fixes your problem.
     
  3. skinlab

    skinlab Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Messages:
    189
    Likes Received:
    38
    I use easytether. Works good. Got to use cord though.
     
  4. Havocx23

    Havocx23 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    18
    Metro has blocked any traffic not coming from an Android device....

    I use PdaNet. There is an option on the computer side program that could fix your problem. it does have to be a wired tether though. After you install the server on your PC, In your system tray Right click on the PdaNet Desktop icon and go to settings>Hide tether usage> and select level 1. That lets me have full access to the internet including online games...

    There is a free trial available Idk how much it costs anymore I bought a lifetime license back when I had my Droid Eris probably 3 or so years ago
     
  5. Tokenpoke

    Tokenpoke Well-Known Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    3,110
    Likes Received:
    1,155
    Wireless tether works for a bit and then crashes the phone after about five minutes. :(
     
  6. vicksanders

    vicksanders Member

    Joined:
    Dec 13, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    use foxfi.it works for me real well
     
  7. flatty

    flatty New Member

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I used to be able to use the built in hotspot app but when I updated to firmware f02 something broke that.
     

Share This Page

Loading...