Anyone upgrade Handcent tonight? (3.2.1)


Last Updated:

  1. DarkNeo

    DarkNeo Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    475
    Likes Received:
    257
    If you did, are you having issues with the pop-up window not popping up and also no led notification :(. It was working fine with 3.2.
     

    Advertisement
  2. jimdroid

    jimdroid Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    805
    Likes Received:
    106
    working here.
     
  3. DarkNeo

    DarkNeo Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    475
    Likes Received:
    257
    Crap...figured out what it was. Widgetlocker lockcreen doesnt play nice with the Handcent notifications. Guess I gotta disable Widget locker:mad:
     
  4. gezzuzz

    gezzuzz Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    3
    i got rid of the iphone.. i hate the popup stuff
     
  5. nahpungnome

    nahpungnome Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    29
    My notification led doesn't blink anymore either.
     
  6. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    57,614
    Likes Received:
    70,271
    Brother, you just can't win for losing. :(
     
  7. DarkNeo

    DarkNeo Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    475
    Likes Received:
    257
    X2, Widgetlocket was awesome :mad:. I emailed the developer to see if he can do anything to help. Maybe it could be just an issue with Handcent. But for now I gotta disable widgetlocker. :(
     
  8. DarkNeo

    DarkNeo Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    475
    Likes Received:
    257
    Hmm some people are saying they are experiencing the same problem aswell, hmm maybe it wasn't widgetlocker after all.
     
  9. newone757

    newone757 Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    356
    Likes Received:
    134

    i need it otherwise i wont answer the text lol
     
  10. Roq

    Roq Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2009
    Messages:
    111
    Likes Received:
    16
    The led blinking doesn't work after I updated it either :(

    I tried it on my girlfriends Nexus One and it won't light the trackball or led anymore she is running Froyo btw.

    *Edit*
    I just realized how dumb that was to mention that she is running Froyo since the Nexus One's got an OTA update.
     
  11. I want my EVO

    I want my EVO Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    25
    3.2.2 was just released. Try that. It may have fixed it. I wasnt having this issue so i cant test it out.

    Sorry.
     
    TravisW0204 likes this.
  12. novarider

    novarider Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    448
    Likes Received:
    30
    No led here either
     
  13. nahpungnome

    nahpungnome Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    29
    I updated to 3.2.2 this morning and the whole section for LED notifications is disabled. I can't even check/uncheck the option.
     
  14. Bek

    Bek Well-Known Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    908
    Likes Received:
    485
  15. DarkNeo

    DarkNeo Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    475
    Likes Received:
    257
    I found a 3.1.1 download, does anyone know if unistalling handcent and then reinstalling will keep my settings?
     
  16. DarkNeo

    DarkNeo Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    475
    Likes Received:
    257
    Looks like the led might be fixed with 3.2.2, still get no popup.
     
  17. zepdroid

    zepdroid Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Mine showed flashing... I have 3.2.2 on my Evo...

    Menu --> Notification settings --> Enable popup (check)

    Menu --> Notification settings --> Popup Settings --> Screen on for popup (check)


    You need to make sure your Handcent is set as default, otherwise HTC messages and Handcent will fight each others... ( I think more likely messages will win )...
     
  18. BigAinCA

    BigAinCA Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    5
    Just tested it on mine .. both the LED flashing and the popup worked fine using 3.2.2
     
  19. nahpungnome

    nahpungnome Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    29
    There is no way to set it as default. All you can do is turn off notifications from the HTC messaging app. If you open up either one, you'll see all your messages. You can set Handcent as the default for certain actions, but there's no way to "disable" the messaging app.

    No idea why my LED won't blink... pop up is fine... guess I can uninstall/reinstall.
     
  20. nahpungnome

    nahpungnome Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    29
    Uninstalled/reinstalled.... still can't change the LED settings as they're disabled... not sure what happened... 3.2.0 worked fine
     
  21. HuDuVuDu

    HuDuVuDu Member

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    my sound notification stopped working.
     
  22. dylan88

    dylan88 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    810
    Likes Received:
    196
    i updated. i was never having any problems though
    Edit:
    still not after update
     
  23. DarkNeo

    DarkNeo Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    475
    Likes Received:
    257
    When you reintalled did it save all your settings?
     
  24. jgalan14

    jgalan14 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    302
    Likes Received:
    30
    Talking about hancent I had a problem in the past with picture msg, i wouldn't receive them sometimes or sent them have that being fix yet? That way I can start using the great app again, sorry i didn't WAN t to make another topic
     
  25. FreddyAmazin

    FreddyAmazin Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    3
    It's working.. Can't send pictures though -____-
     

Share This Page

Loading...