anyone use windows 95 on incredible?Support


Last Updated:

  1. Adamx

    Adamx Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    478
    Likes Received:
    30

    Advertisement
  2. Whohulkwalk

    Whohulkwalk Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    2
    I got windows 7 on mine
















    jk
     
  3. gruss

    gruss Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    1,411
    Likes Received:
    116
    I want OS2 on mine
     
  4. A.Nonymous

    A.Nonymous Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    7,061
    Likes Received:
    965
    That cracks me up. Completely useless. I can't think of a single good reason to do it, but when my 32 gb card comes in and I have more space I definitely will.
     
  5. Adamx

    Adamx Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    478
    Likes Received:
    30
    there are actually a few very valid reasons to do it, and win 95 runs very respectably on the incredible.

    so I guess I'm not going to get anything useful out of you guys here.
     
  6. A.Nonymous

    A.Nonymous Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    7,061
    Likes Received:
    965
    I'm curious what reasons there are besides "It's cool". (It's cool is a very good reason IMO.)
     
  7. Adamx

    Adamx Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    478
    Likes Received:
    30
    point and click diablo, other windows games of old. Some people mentioned certain vpn programs. A web server? I don't know if I can make a list, but there's lots of things on windows not on android. I know that as it is, it doesn't include that stuff, which is why I'm posting this, because I want to add network functionality and try diablo 1 on it.
     

Share This Page

Loading...