anyone using darchdroid v2.7?


Last Updated:

  1. chinkster

    chinkster Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    316
    Likes Received:
    11
    anyone using darchdroid v2.7? im wondering if everything works with this rom? i've only used fresh roms since i've rooted my phone so im not really sure what overclock underclock setcpu and all that is... im just kind of interested in the stock android setup so im looking into darchdroid. if you are currently using this rom any feedback will be appreciated. thanks.
     

    Advertisement
  2. Joehunni

    Joehunni Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    77
    I believe it is fully functional and is one of the most popular roms right now. That said, you don't even have to tinker with the overclock as its built into the kernel.

    Sent from my HERO200 using Tapatalk
     
  3. ccapasso

    ccapasso Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    278
    I have been running 2.7 since it came out. It seems to work pretty well. Very smooth and no issues that I have come across.
     
  4. wardfan

    wardfan Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    4
    I tested it a little bit it seems to be working just fine. Running darch's 2.2 atm, might as well run that, battery life is better and everything works except the camera preview.
     
  5. chinkster

    chinkster Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    316
    Likes Received:
    11
    is there any lag like keyboard lag or anything like that?
     
  6. ccapasso

    ccapasso Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    278
    The only real keyboard lag I get is with handcent when replying to a quick message (the one that pops up on screen). Otherwise, no lag for me.
     
  7. chinkster

    chinkster Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    316
    Likes Received:
    11
    hey ccapasso, how do i install the recovery image as darch instructed to do so? sorry i've only used fresh rom so i dont know what that means. so far i've wiped and flashed the darchdroid 2.7 rom but i haven't done anything else like flash the googleshits. what is in the googleshits anyways? i have no idea. please help thanks!
     
  8. chinkster

    chinkster Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    316
    Likes Received:
    11
    im missing the marketplace also. hmm i'll just restore my nandroid till i hear from you
     
  9. chinkster

    chinkster Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    316
    Likes Received:
    11
    since i am rooted already, do i even have to install the recovery image?
     
  10. Joehunni

    Joehunni Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    77
    Lol, I know the Android Market comes in the "Google Shits".
     
  11. ccapasso

    ccapasso Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    278
    You do not have to install that recovery image. I am running RA 1.6.2 with no problems.

    You will not have the market place or any other "google" apps until you flash the "google shitz" that he has there.

    Correct, you are already rooted, you do not have to install that recovery image.
     
    chinkster likes this.
  12. chinkster

    chinkster Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    316
    Likes Received:
    11
    cool thanks for the reply. did you go back to the fresh rom or are you still with darchdroid? do you know how i can remove these following apps:

    car home
    google goggles
    amazon mp3 store
    google talk
    google voice

    i cannot find them under the uninstaller. do i have to pull or remove the adks? can you please give me directions on how to do so. thank you ccapasso
     
  13. ccapasso

    ccapasso Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    278
    Currently still running Darch2.7. As for removing those apps, you will remove them using adb. It is the same concept as pushing/pulling, but with different commands.

    Basically you would do the following:

    adb remount
    adb shell
    cd /system/app/
    ls (*Note, this will show you what all is in the current directory you are in)
    rm nameofapk.apk

    That is it. Hope that makes sense for ya.
     
  14. chinkster

    chinkster Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    316
    Likes Received:
    11
    ccapasso, do you know how i can get my visual voicemail back? you probably know already that when you get a voicemail you get both a sms text and a vm notification. i read on xda to get rid of the sms text notification, i was suppose to call the number that was on the sms text which was 408-970-0000 and after the prompt to press 2. well i accidently pressed #1 and now i dont get any visual voicemail notifications at all. just a sms text telling me i have a voicemail. now i have to call that number everytime i want to check my voicemail. please let me know if this can be fixed. thanks!
     
  15. ccapasso

    ccapasso Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    278
    I see that you fixed your VVM. Good to hear. I have been using google voice for a while now and haven't had to worry about Sprint VVM.
     
  16. teedmon87

    teedmon87 New Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i been using it for about 3 weeks everything seems to be working solid and it runs pretty smooth i would definitely have to say you should try it
     
  17. androidtp

    androidtp Well-Known Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    701
    Likes Received:
    64
    how do u update your prl on this?..
     
  18. Joehunni

    Joehunni Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    77
    Can't update prl from an aosp rom, that's the one benefit of using Dense UI, you can update all that from it.
     
  19. chinkster

    chinkster Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    316
    Likes Received:
    11
    theres a place on xda where u can find the prls and just push it to your phone
     
  20. androidtp

    androidtp Well-Known Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    701
    Likes Received:
    64
    dense ui? where can i find this?
     
  21. 330D

    330D From My Cold Dead Hands VIP Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,863
    Likes Received:
    779

    I have searched for this, and can't find it, do you have a link, by chance?
     
  22. chinkster

    chinkster Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    316
    Likes Received:
    11
    prl index
     
    330D likes this.
  23. Squiggy

    Squiggy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    360
    Likes Received:
    18
    ##775# does absolutely nothing for me. Just sits there, as if waiting for another entry on the keypad.
     
  24. chinkster

    chinkster Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    316
    Likes Received:
    11
    i have never used the prl index as my prl is able to update. i just happen to see that on xda.
     

Share This Page

Loading...