Anyone using Dolphin browser?Support


Last Updated:

  1. powerkiter

    powerkiter Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    106
    I love dolphin browser and have been using it for a few weeks now but...

    Every time I post on forums it always wants to double post, on here there is a 15 second gap before you can post again but on a lot of the forums I use are for work related pimping, well I post a lot on kite forums and run a kite school so it's kinda work related pimping.

    It's doing my head in as I have to go and delete a second post every time I post, just curious if any one else had this issue?

    It was there before I rooted my phone and it's there after I rooted my phone.
     

    Advertisement
  2. dibberly

    dibberly Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    15
    i cant find a good browser at the minute

    have used several - at the minute i have skyfire installed
     
  3. TheManWithAPlan

    TheManWithAPlan Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    127
    Likes Received:
    19
    maybe its hapenin twice cause you feel as though u only pressed it once?

    theres been times where ive pressed the post but didnt think anything was hapenin so i pressed again only to realise double post. maybe give it some extra time after first submit..?
     
  4. powerkiter

    powerkiter Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    106
    Honest I only press once :)

    Not once have I posted a message on a forum with out it double posting in fact I have now noticed it does it on the default browser too.

    One press two posts every time???
     
  5. verdantlife

    verdantlife New Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    No I didn't
     
  6. TheManWithAPlan

    TheManWithAPlan Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    127
    Likes Received:
    19
    ?? i think they meant no idea lol

    anyhu lets start with basic.. what firmware are you running?
     
  7. Mitek

    Mitek Well-Known Member

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    1
    Nope I don't have any problems, in fact I posted this off my xperia using dolphine browser.
     
  8. powerkiter

    powerkiter Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    859
    Likes Received:
    106
    I was on R1****014 now on R2AB023 after root and the problem was there before root and is there after root I am a moderator on a powerkite forum so I can delete threads on there. So I tried posting early this morning in default browser, Dolphin browser and Skyfire Browser and all had the same response of the double post?

    I'm bloody lost and just in case it was me I got the girlfriend to try and and the same thing happened but from her phone Galaxy Portal running 2.1 it was only a single post.
     

Share This Page

Loading...