APN issue since updating to android 4.0Support

Last Updated:

  1. lampshade_trop

    lampshade_trop New Member

    Hi there, I have owned an Huawei ascend g300 for a few months now, it is unlocked from the Vodafone UK network and I have been using it on T-mobile UK with no issues.

    This is until a week or so back when the update from android 2.3 to 4.0 became available. The issue was not with the update itself, but after installing the update I manually re-entered the access point names (mobile internet & MMS) it will only let me select one to be in use at a time. As I'm always using the internet I have the mobile internet selected but this leaves me without multimedia messaging which I'm sure you can appreciate is most frustrating.

    Any help or advice would be much appreciated, when the phone was running 2.3 it would allow me to have both access points in use, frankly I'm quite baffled that this has become an issue since the update.

    Thanks for taking the time to read



  2. gd123

    gd123 Well-Known Member

    I have roughly same issue with my wifes phone ( phone unwrapped this morning ), unlocked from vodafone and now on t-mobile - i can't get mobile data - works fine on wifi - could you share the manual settings you entered.
  3. lampshade_trop

    lampshade_trop New Member

    This is not really the problem I'm having, my issue is I can input both mobile internet & multimedia messaging access points, but can only have one in use at any time.

    However, the data you require can be found here under the manual setting tab.

    Hope this helps.
  4. lampshade_trop

    lampshade_trop New Member

Share This Page