AppBrain Not Syncing?Support


Last Updated:

  1. Tennis

    Tennis Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    203
    Likes Received:
    9
    So, I haven't been able to sync the AppBrain app up with the online website. I want to download all the apps that I've selected on the website.

    I've done this already for about 70 apps.

    I've already checked my connection with my gmail account, it's all good. I'm just going to go through and install them all manually, but if anyone has any ideas, let me know.
     

    Advertisement
  2. Chris_Marie

    Chris_Marie Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    6
    Have you also downloaded Fast Web Installer? Or have you tried going to AppBrain on the phones browser and logging in there?
     
  3. Tennis

    Tennis Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    203
    Likes Received:
    9
    I've been using the AppBrain App Market application. Still doesn't work by the way.
     
  4. Chris_Marie

    Chris_Marie Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    6
    Fast Web Installer works along with AppBrain. It's made by the same devs. Try downloading Fast Web Installer from the market on the phone and make sure you enable it. It should work after that.
     
  5. sremick

    sremick Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    356
    I believe FWI has stopped working if you've gotten the latest Market update.
     
  6. Chris_Marie

    Chris_Marie Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    6
    I forgot about that. Google did disable FWI in the newest version of the Android Market.
     

Share This Page

Loading...