Apps won't download


Last Updated:

  1. Shouse

    Shouse Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    81
    Likes Received:
    1
    I reset my Hero last night after I went on a APP downloading spree and my Hero got very laggy. Think it may have been the Task manager apps.

    After resetting my apps won't download. They just stay in 'starting download'...hanging. Any ideas?
    Everything else is fine as far as I can tell....Oh other than my keyboard sometimes produces an abnormal sound when hitting a key. Call me picky but it's starting to get on my nerves. That's something that did not go away with the reset.
     

    Advertisement
  2. BoomCackle

    BoomCackle Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    have you tried turning the phone off and back on?
     
  3. Carl C

    Carl C Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    6,062
    Likes Received:
    38
    Have you tried downloading the apps over WiFi? :)
     
  4. mamiamjo

    mamiamjo Well-Known Member

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    108
    Likes Received:
    3
    How hard are you "hitting" it? LOL

    BTW, I just uninstalled Google Sky Maps and tried to re-download. I had the same problem with it just saying Starting to Download. I cancelled out and figured I'll try again later.
     
  5. dac413

    dac413 Member

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Ive been sitting on "starting download " for seven hours. Trying to download uno. Other downloads go through. Restarted download and phone still doesn't work.
     
  6. mamiamjo

    mamiamjo Well-Known Member

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    108
    Likes Received:
    3
    I never went ahead and tried to re-down load Google Sky Maps yesterday (after cancelling out), but when I looked at my phone this morning, I saw a notification of a down load. You guessed it, it was Google Sky Maps successfully down loaded. I guess when I cancelled out it really didn't cancel the down load attempt?
     
  7. Shouse

    Shouse Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    81
    Likes Received:
    1
    It's the default vibration when typing. Almost seems like the motor or w/e is causes the vibration is loose or something. Hard to explain except that it makes an abnormal sound that any hero user should notice. Anyone else have any similar issues?
     

Share This Page

Loading...